Samolepku sundal ze dveří Pavel Nečásek ve čtvrtek, tedy den poté, co o ní informovala řada médií. Nechce totiž mít špatnou reklamu. „Vadilo mi, jak se to celé rozmázlo v médiích. Samolepku jsme tu měli už rok a nikdo si toho nevšiml. Za poslední týden už tu ale byli nejmíň ze tří médií a takovouhle negativní reklamu opravdu nepotřebujeme,“ poznamenal spolumajitel.

„Podívejte se, podle mě je mnohem důležitější to, aby lidi věděli, že tu máme prostě dobrá kuřata, než že tu byla vylepená nějaká samolepka,“ doplnil.

Samolepku nalepil na dveře jeho kolega a zároveň spolumajitel občerstvení, který by prý kvůli strachu ženu v nikábu neobsloužil. Pavel Nečásek by ale takové zákaznici kuře klidně prodal.

„Mně je to jedno, jde o akci kolegy, který tím prezentuje nějaké své názory na islamizaci Evropy a islámské náboženství. Mě se to ale netýká, takže bych ženu v nikábu nejspíš obsloužil,“ dodal majitel.

V týdnu prý dokonce přišla do občerstvení zahalená žena. „Byla to jedna redaktorka z Primy, ani neměla nikáb, jen šátek kolem hlavy. Nevím, o co tady jde, jestli to měla být nějaká volavka a zjistit, zda bych ji obsloužil nebo co. Samozřejmě jsem jí pokrm, který požadovala, prodal,“ poznamenal Nečásek. „Nechápu, že se z toho stal takový poprask,“ uzavřel.

Mimochodem, na dveřích můžete vidět samolepku s podobiznou poslance Tomia Okamury. Bistro totiž slouží jako kontaktní centrum jeho hnutí Svoboda a přímé demokracie.

Podívejte se na bistro na Palmovce bez a se samolepkou:

Fotogalerie
11 fotografií