Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paní Iveta vyhrála v Trháku: Pak neudržela slzy štěstí

Autor: Jiří Čada - 
3. února 2017
05:00

Nic pořádného v životě nevyhrála. Snad jen 200 Kč ve sportce. Teď ale Iveta Prostřední (47) z Bystřice nad Pernštejnem bere 10 tisíc. Získala je v Denní hře superhry Blesku Trhák.

„Zaregistrovala jsem se v úterý do Denní hry krátce před šestnáctou hodinou. A když mi z Prahy telefonovali, že jsem vyhrála, štěstím jsem brečela,“ přiznala. Blesk prý odebírá pravidelně.

„Normálně si noviny kupujeme se ségrou dohromady a půjčujeme si je. Teď si Blesk s manželem kupujeme téměř každý den,“ říká matka dvou dcer. Sestra, která tentokrát »ostrouhala«, prý ale Ivetě štěstí přeje.

A jaký bude osud nečekané finanční výhry? „Holky jsou velký, skoro už na vdávání, tak z toho něco dostanou. Zbytek asi padne na domácnost. Nebo víte co, já celou rodinu pozvu někam na dobrou, ale hodně dobrou večeři,“ zářila paní Iveta.

Pokoušet štěstí s Bleskem zcela určitě bude dál. „Jen nesmím prošvihnout termín registrace do Denní hry. Ten je každý den do šestnácté hodiny,“ pokukovala trochu nedočkavě po hodinách na zdi.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi