Firma ze Semil totiž přišla s tím, že bude vyrábět povlečení s Mistrem. „Povlečení s Karlem Gottem se stane dominantou každého interiéru. Dopřejte si uvolňující odpočinek ve společnosti krále české popové hudby,“ píše na svých webových stránkách firma.

Povlečení s fotkami Karla Gotta z jeho alb Sentiment nebo Lidovky mého srdce vymyslel majitel obchodu. „Byl to můj nápad. Myslím, že je Karel velice oblíbený, tak jsem vsadil na jeho popularitu. Uvidíme, prodej teprve začíná,“ napsal deníku Aha! ředitel společnosti Zdeněk Matějovský, který chce na svém nápadu samozřejmě vydělat.

Má povolení od Slavíka?

Gott si ale používání svých fotografií a podpisu velmi důkladně chrání. I proto si v prosinci roku 2015 zaregistroval jméno u Úřadu průmyslového vlastnictví. Má tedy firma vůbec povolení? „Samozřejmě, vše máme právně ošetřeno,“ dodal Matějovský. „Víme o tom a je to v pořádku,“ reagovala na dotaz novinářů mluvčí zpěvákova managementu Aneta Stolzová (34).

Kup si Gotta, dáš mu vydělat

Firma pana Matějovského Gottově managementu podle informací deníku Aha! musela za použití Karlovy tváře a jména zaplatit nemalý poplatek. Odvádět by dále měla smluvně ošetřená procenta z prodeje.

Fotogalerie
30 fotografií