Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladá dívka (†18) se oběsila, neunesla vzpomínku na sexuální obtěžování: Svého života už mám dost, byla její poslední slova

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: aba - 
1. února 2017
18:00

Lauren Carr (†18) byla usměvavá mladá dívka z Anglie, dokud nebyla ve svých šestnácti letech vystavena sexuálnímu obtěžování. To ji změnilo a nakonec o dva roky později dohnalo až k sebevraždě.

Lauren byla podle slov její babičky veselá a spolehlivá dívka, která milovala smích a koně, dokud nebyla dva roky před svou smrtí vystavena sexuálnímu obtěžování. Ačkoli byl viník dopadem a stanul před soudem, v Lauren to zanechalo hluboké stopy.
Její chování se postupně měnilo. Z usměvavé dívky se stala náladová holka, která se často hádala s mámou a několikrát odešla z domu, aby za sebou zanechala jen vzkaz, že bez ní bude všem lépe.

Její matka dokonce říká, že trpěla sebepoškozováním, a že měla ruce i nohy plné jizev. „Kdykoli jsem do jejího pokoje šla, podívala jsem se pod polštář a kolem postele a cokoli bylo ostré, jsem odnesla. Snažila jsem se o tom s ní mluvit, vždycky jsme všechno řešili v rodině, ale nepomohlo to,“ popisuje smutně poslední období svojí dcery zdrcená matka.

Laurenino trápení nakonec vyústilo v sebevraždu. V osudný den se nechala svým otcem vysadit několik bloků od jejich domu, prý aby si mohla cestou pročistit hlavu. Po cestě narazila i na svého spolužáka z vysoké školy, kterému měla údajně říct, že svého života už má dost a přeje si být se svým dědečkem. Domů už nedorazila a všichni ji začali hledat. O několik hodin později ji policisté našli oběšenou u nedalekého mostu. Případ uzavřeli jako sebevraždu bez cizího zavinění.

londynskypes ( 1. února 2017 19:21 )

asi byla na holky

dietr ( 1. února 2017 18:54 )

to je verze matky, pravda bude úplně jinde

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání