Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tygři v zoo roztrhali návštěvníka: Přelezl plot, aby nemusel platit za lístek

Autor: lm - 
30. ledna 2017
19:12

V zoo v čínském Nig-po se odehrála hororová podívaná. Mladého muže tu před zraky jeho manželky a dítěte roztrhala skupinka tygrů. Podle vyjádření zoo muž předtím přelezl plot, aby nemusel platit za lístek.

K otřesnému incidentu došlo v neděli 29. ledna v zoo v čínském městě Nig-po, zhruba 200 kilometrů od Šanghaje. Skupinka tygrů tu „ulovila“ jednoho z návštěvníků, který se dostal do výběhu. Před smrtí se ale muž zoufale snažil s tygry bojovat. „Viděl jsem tygra trhat osobu, jejíž tvář byla pokryta krví. Pokaždé, když si muž zkusil sednout, ho tygr strhnul zpět k zemi,“ popsal děsivou událost jeden ze svědků.

Ošetřovatelům podle svědků trvalo přibližně hodinu, než muže z výběhu vytáhli. Tygry podle zprávy Beijing Youth Daily zahnali až pomocí petard a vodních děl. Jeden z tygrů musel být při zákroku zastřelen. Muž ale bohužel po převozu do nemocnice zemřel.

Zoologická zahrada v pondělí vydala prohlášení, kde vysvětlila, jak k děsivému incidentu došlo. Podle jejich informací muž spolu s přítelem přelezli zeď, aby tak nemuseli platit za lístek. „Čang a Li přelezli třímetrovou zeď na severozápadní straně zoo, přičemž ignorovali výstražné značení podél drátěného plotu,“ stojí v oficiální zprávě. Muži prý do zoo přišli spolu se svými rodinami. Lístek do zoo pro dospělého stojí podle deníku South China Morning Post 130 juanů (480 Kč).

Následující záběry jsou drastické a nejsou vhodné pro slabší povahy:

Video  Muže v čínské zoo před zraky ženy a dítěte roztrhal tygr.  - Youtube
Video se připravuje ...

 

naidka ( 31. ledna 2017 11:04 )

To je nějaká móda skákat do výběhu k tygrům tygra snad střílet nemuseli, když ten kung-fu nebožtík už to měl evidentně za sebou.

sores ( 31. ledna 2017 10:43 )

Přímo ukázkový příklad jak lidská blbost nemá hranic, takže dobře mu tak, na blbost každý doplatí!!

hanka666 ( 31. ledna 2017 09:10 )

 A to se vyplatí, nezaplatit za lístek a nechat se sežrat tygrem

frantacizek ( 31. ledna 2017 02:05 )

co ti čínští tátové nejsou schopni všechno udělat pro zabavení rodiny. Ta čínská mentalita je fascinující. Doufám, že na tohle koukne i Jarda Tvrdík. Jestli s ním Chiňani prodělají, tak do roka je v tom výběhu mezi tygry on, to vypadá na čínskou lidovou zábavu

lynx ( 30. ledna 2017 20:01 )

Malá splátka tygrů, za čínskou alternativní medicínu!

Zobrazit celou diskusi