Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znásilňovač babiček z Jablonecka dopaden: Chytili ho na základě DNA

Mladý perverzák, který okrádal a osahával seniorky, skončil ve vazbě.
Mladý perverzák, který okrádal a osahával seniorky, skončil ve vazbě.  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: aba - 
30. ledna 2017
13:04

Pětatřicetiletý muž z Jablonecka už naštěstí nikoho obtěžovat nebude. Policie ho zatkla a muž čeká na soudní přelíčení ve vazbě po té, co napadl, okradl a sexuálně obtěžoval ženy ve věku 63 a 67 let.

Policisté muže chytili na základě vzorků DNA, které nechal na místě činu, a obviněn je ze dvou loupežných přepadení se sexuálním motivem. K prvnímu případu došlo koncem října 2016. V Jablonci si v noci vyčíhnul třiašedesátiletou ženu, kterou začal osahávat na intimních místech. Když svou touhu ukojil, ukradl jí peněženku a utekl.

Druhý útok se odehrál o dva měsíce později. To si v noci počkal na sedmašedesátiletou ženu a svůj čin zopakoval. „Přistoupil k ní zezadu, chytil ji takzvaně ‚do kravaty‘ a odvlekl ji na odlehlejší místo, kde jí rozepnul oblečení a ohmatával ji na intimních místech stejně jako svou první oběť. I ji potom okradl o peněženku, se kterou uprchl,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Podle ní je pravděpodobné, že útoků, kterých se zvrhlík dopustil, bylo víc, jen je ženy neohlásily na policii. Strážci zákona mají zkušenost, že mnohé ženy se stydí za to, co se jim stalo, a trestný čin nikdy neohlásí. Násilníka z tohoto případu usvědčil profil jeho DNA, který policie zajistila ze stop, které nechal na místě. Teď už sedí ve vazbě a hrozí mu až deset let za mřížemi.



salto ( 31. ledna 2017 09:13 )

zdonekk ( 30. ledna 2017 14:58 )

To byl tuty rego, zdenekk, informatik nebo ignotus!

londynskypes ( 30. ledna 2017 14:14 )

nechtely kricet svedela je laplata

starka ( 30. ledna 2017 13:54 )

Teď midošlo:byl impo,tak ho práskly!!!

starka ( 30. ledna 2017 13:52 )

A to ty báby nemají hlasivky?Je to všechno pitomost!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání