Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt na oslavě: Šest mladých našli mrtvé, příčina nejasná

Autor: lm, ČTK - 
29. ledna 2017
19:14

Šest mladých lidí ve věku 18 a 19 let záhadně zemřelo na soukromé oslavě v noci na neděli. Těla našel v zahradním domku v německém městečku Arnstein otec dvou z obětí.

Šest mladistvých, jedna dívka a pět chlapců, zemřelo v noci na dnešek při soukromé oslavě v bavorském městečku Arnstein. Příčina jejich úmrtí není zatím zcela jasná, násilnému činu ale podle policie zatím nic nenasvědčuje. Při vyšetřování by měly pomoci nařízené pitvy, jejichž výsledky se očekávají za několik dní, napsala agentura DPA.

Těla šestice ve věku 18 a 19 let našel dnes dopoledne bez známek života v zahradním domku znepokojený otec dvou z účastníků party, která začala v sobotu večer. Zjistit, zda je vše v pořádku, se rodič rozhodl, když nemohl navázat kontakt s dcerou ani se synem. Po hrůzném objevu okamžitě zavolal záchranku, ale pozdě. Lékař už jen konstatoval úmrtí všech šesti mladých lidí.

Pokud jde o možné příčiny neštěstí, policejní mluvčí Björn Schmitt podle deníku Bild řekl: "Mladí topili v kamnech, což je jedna možnost, která připadá v úvahu. Ale jsou i jiné."

blah.. ( 29. ledna 2017 22:48 )

bud nejaka sekta, alebo drogy, ktore omylom niekto zamenil za nieco ine(drogu s omnoho nizsim davkovanim)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání