Znalec etikety Ladislav Špaček (67) by se asi dost divil. Půvabná mladá slečna už má sice pubertu za sebou, ale moc dospěle se také nechová. Když ji chtěli fotografové zvěčnit, otočila se a ukázala na ně vztyčený prostředníček.

Vzápětí se ale zase usmívala, když z podlahy sbírala cigaretu, která jí omylem vypadla z úst. Navíc pózování před objektivy jí předtím problém nedělalo, takže její reakce působila dost podivně.

Josefína, která se vydala ve šlépějích slavných rodičů a je začínající herečkou, přišla v sobotu do divadla Archa spolu s mladší sestrou Antonií, mámou Vandou a jejím přítelem. Chyběl jedině táta holek, Saša Rašilov.

Hybnerová byla totiž mezi nominovanými za svůj výkon v roli Ireny ve snímku Rodinný film. Ten si nakonec ceny za nejlepší film a nejlepší scénář odnesl, ale herečka nakonec nominaci nenaplnila. Sošku jí vyfoukla představitelka hlavní role ve filmu Já, Olga Hepnarová, Polka Michalina Olszańská. Obě dámy mají rovněž šanci na získání Českého lva. Zda vítězství obhájí Michalina, nebo ji porazí Vanda, zjistíme až 4. března.

Fotogalerie
74 fotografií