Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policisté v případu zmizelé Míši: Hledají na kamerách auto, do kterého nasedla

Autor: ljš - 
26. ledna 2017
21:09

Znovu prohledávají kamerové záznamy! Tentokrát však ústečtí policisté nehledají přímo zmizelou školačku Míšu Muzikářovou, ale vozidlo, do kterého mohla na cestě do školy dobrovolně nebo násilím nastoupit.

Z vyhodnocení pátrání se speciálně vycvičenou fenkou saské policie Hippie kriminalistům podle televize Nova vyplynulo, že se Míša ztratila zhruba 400 metrů od svého bydliště na cestě do školy, po které denně běžně chodila.

S největší pravděpodobností tam nastoupila k někomu do auta. Není však jasné, jestli řidiče znala, nebo ji odvezl násilím. Místo, kde k tomu došlo, bohužel není monitorováno. Přijíždějící auto však některá z kamer, které jsou rozmístěny okolo školy, zachytit mohla.

Kriminalisté se teď proto snaží identifikovat všechna vozidla, která místem jejího zmizení v daný den projížděla. Následně by pak mohli na dalších kamerách ve městě zjistit jeho další pohyb. 

Michaela Patricia Muzikářová se ztratila cestou do školy ve středu 11. ledna. Je asi 155 až 160 centimetrů vysoká, hubené postavy. Má lehce zvlněné hnědé vlasy na ramena, má šedé oči a nosí brýle s fialovými obroučkami. V době odchodu z domova měla na sobě pravděpodobně prošívaný kabát ke kolenům a tmavé kozačky s bílou kožešinkou. S sebou měla růžový školní batoh značky Nike.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

13ka ( 27. ledna 2017 04:54 )

 Někdo psal, že měli zavřít matku a zmáčknout jí. Petra Kramného také hned nezavřeli, ale sledovali ho. U ní to bude podobné. Nemají žádné svědky, žádné stopy, mámu vyslechli a mluvil s ní určitě i psycholog...

zlatica ( 27. ledna 2017 04:08 )

Ja si myslím,že by sa mali obrátiť na jasnovidku.Na Slovensku je jeden známy dobrý jasnovidec Boris Biháry,ktorý vystupuje v TV 8.

blesk_z_cisteho_nebe ( 27. ledna 2017 02:48 )

A co kdyz je ta stopa z predchoziho dne, nez se ztratila a sla ze skoly? Jaj to chteji rozlisit?

jikane ( 27. ledna 2017 02:46 )

Policie potvrzuje totální selhání státní správy na všech frontách. Neřidič popáté přistižen za volantem, nezletilý krade, šmejdi prodávaj, Čapí hnízdo jede dál ... na to nemáme páky. Slušný člověk nemá zastání hlavně že cikáni maj svoje jistý a v parlamentu se řeší oslavy, kouření a jiné hovadiny.

bum-bec-bum ( 27. ledna 2017 00:25 )

Proboha, tak by šla stopa asi dál, ne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání