Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šéf kriminálky o případu zmizelé Míši: Je pravděpodobné, že ji najdeme až na jaře

  • Autor: dce,uá - 
    24. 1. 2017
    15:44

    Bez zásadního zvratu je stále vyšetřování zmizení Míši Muzikářové (12) z Ústí nad Labem. Ta je pohřešovaná od středy 11. ledna. Šéf ústeckých kriminalistů Martin Charvát o případu promluvil v magazínu Týden. Vyřknul i věc, kterou nechce nikdo slyšet!

  • 1.Šéf kriminálky se bojí nejhoršího

    Míša je pohřešovaná již 14 dní, policii se ovšem zatím nepodařilo najít sebemenší stopu, která by je nasměrovala jedním směrem. Všechny možné verze včetně útěku či únosu jsou zhruba stejně pravděpodobné. Bohužel i šéf ústecké kriminálky Martin Charvát se bojí nejhoršího.

    „Počasí je jednoznačně proti nám. Míša zmizela v noci z úterý na středu 11. ledna, kdy udeřily holomrazy. Ve středu se přidalo intenzivní sněžení. Od té doby napadlo v Ústí nad Labem zhruba padesát centimetrů sněhu, který překryl všechny stopy. V případě, že tělo leží někde v přírodě, je vysoce pravděpodobné, že ho najdeme, až když sníh roztaje,“ uvedl Charvát v rozhovoru pro magazín Týden.

    Major Charvát je kriminalistou dvanáct let. Major Charvát je kriminalistou dvanáct let. | Blesk - Martin Přibyl

  • 2.Sebevražda? Nehoda? Skrývá se?

    Policie ovšem prověřuje veškeré verze událostí. Mohla odejít sama, a to přesto, že nikdy v minulosti nic takového neudělala. „Je otázka, co se jí na útěku stalo, jestli si sama sáhla na život, anebo ji postihla nějaká nešťastná náhoda. Také se o ní až dosud může starat někdo, kdo je k ní natolik loajální, že policii nepodá žádné informace,“ řekl pro časopis Týden vedoucí ústeckých kriminalistů Martin Charvát. 

    Policisté v pondělí prohledávali okolí domu a školy, kde se Míša ztratila. Policisté v pondělí prohledávali okolí domu a školy, kde se Míša ztratila. | Foto Blesk - Jana Ulrichová

  • 3.Nežila v růžovém světě

    Druhou verzí je to, že Míše někdo ublížil. Policisté v této souvislosti vyslýchají její rodinu a blízké. „Je to pro nás bezproblémová holka, která nikdy předtím neutekla, proto jsme ji okamžitě označili za dítě v ohrožení. Postupně zjišťujeme, že nežila v úplně růžovém světě, každou hodinu se dostáváme k novým informacím, které musíme třídit a vyhodnocovat,“ uvedl Charvát. 

    Kriminalisté se zabývají i možností, že Míše ublížil někdo cizí, s kým se setkala náhodou. Sledují také internetové diskuse, v týmu mají lidi, kteří je vyhodnocují…

    Kriminalisté kvůli zmizelé školačce svolali mimořádný brífink. Kriminalisté kvůli zmizelé školačce svolali mimořádný brífink. | Foto Blesk - Jana Ulrichová

    Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

Defender ( 27. února 2021 21:53 )

To je pravda, dle mě žije...

zajem ( 25. ledna 2017 16:33 )

Je to hruza

JanickaaJilk ( 25. ledna 2017 10:36 )

Muj nazorr na toto je ze matka ji zabila stim svym pritelem...a buhvi kam Misu daly..Ji bych dala trest smrti..a jak nemohla matka vedet ze holka nelezi v postely kdyz udajne meli jednu mistnost?to jako si nevsimla ze tam holka neni?to je kravina jako neco a jeste co ma na facebooku stim Hitlerem stim by se mela jit nekam lecit asi to pani nema v hlavne v poradku...pani by mela svou dceru jit taky hledat a ne byt kdesi zalezla...nebo aspon mluvit do kamer zatim sem tam videla jen babicku..matku vubec...ja mam dve deti a chodila bych je hledat denne do vecera ale pani asi nema o Misu zajem toto neni matka ale netvor!!!pani by se mela vzpamatovat a neco zacit delat a ne sedet na te ***i!!!tak se mama nechova!!!!!!!!!!jo co by ji mozna slo sedet od rana do vecera v hospode!!!takove osoby si nemuzou rikat matky!!!!

..krakonos500 ( 25. ledna 2017 00:31 )

Na jaře už bude pěkně odleželá.

Seve ( 25. ledna 2017 00:10 )

My tady myslime den a noc a co nas napadne pisem tady jen at pomuzeme nikdy se nevi.A ona ropucha preslapuje na balkone a kouri .Ona to natahuje nic nevi nic nevidela vzdyt to je pripad pro hlupaky jak je ona.Ona to vymyslela ten scenar .Ani jejiho otce nevolala to je silene jak si pohrava.Majitel ko*** kdyz mu utece tak vic vyvadi hleda vsude mozne pta se vsude.Podivna osoba.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání