Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexy policajtka: „Jsem tak pěkná, že se chlapi nechají zatýkat dobrovolně“

Autor: aba - 
23. ledna 2017
22:18

Samantha Sepulveda (32) je policistka a její revír je Long Island, ale když sundá uniformu, přivydělává si jako modelka plavek a spodního prádla. A že je na co se dívat. Některým zločincům přijde dokonce tak pěkná, že ji zvou na rande, když je zatýká.

Samantha se narodila v Dominikánské republice a vystudovala finance na vysoké škole, než se v roce 2010 stala policistkou. Tři roky na to dostala svojí první nabídku na módní přehlídku a od té doby předvádí spodní prádlo po celém světě. Svými sexy fotkami nešetří ani na sociálních sítích a na Instagramu tak má více než sto tisíc sledujících.

Říká o sobě, že je tak pěkná, že nemá problém se zatýkáním podezřelých, přijdou za ní totiž sami. „Často se mi stává, že je prostě přemluvím, aby si nechali nasadit pouta bez odporu, nechtějí se se mnou prát,“ říká o své práci.

Věří, že jako žena se dokáže s některými vyhrocenými situacemi vypořádat lépe než muž. „Když je na místě žena, nejsou zločinci tak agresivní a nemají se tolik na pozoru, jako před muži.“ Na tom, že si přivydělává jako modelka spodního prádla, nevidí nic špatného. Přirovnává se k mužským kolegům, kteří běžně na fotkách pózují jako hasiči nebo instalatéři.

V práci se ale vše snaží držet na profesionální úrovni. Do ulic v uniformě chodí nenamalovaná a s vlasy svázanými do culíku. 

rada42 ( 24. ledna 2017 12:52 )

I náš soused je tak pěkný , že ho policajti zatýkají zcela dobrovolně...

londynskypes ( 24. ledna 2017 08:10 )

anka vosavopruz ma pravdu a ty si taky anonymni mr-- d-ka

londynskypes ( 24. ledna 2017 08:06 )

kdyby dostala ceskou facku tak by ji to preslo nekoho zatykat c u b k u

kradu ( 24. ledna 2017 06:10 )

 to je hnusnej kačer donald

anka ( 24. ledna 2017 00:47 )

jasne, a proto jediny misto kam se odvazis zverejnovat sve nazory, jsou anonymni diskuze  

Zobrazit celou diskusi