Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Maturantku Nikolu (†19) zabila opilá kamarádka: Z jejích posledních slov mrazí

Autor: lm - 
23. ledna 2017
11:11

Nikolce (†19) se stala osudnou noční cesta ze zábavy s kamarády. Maturantka zahynula v autě, které šoférovala její kamarádka Mária (21). Řidička pod vlivem alkoholu nezvládla zatáčku a vylétla ze silnice. Zdrcená Nikolčina rodina nemůže tragédii pochopit.

K tragické dopravní nehodě došlo v sobotu nad ránem u slovenské obce Kráľov Brod. Parta kamarádů se vracela domů ze zábavy, když Mária (21) za volantem Peugeotu 206 dostala v zatáčce smyk a vylétla z cesty, kde se auto nakonec obrátilo na střechu.

Nikola (†19), která cestovala na zadním sedadle, byla na místě mrtvá, zatímco Mária vyvázla bez zranění. Další dva spolujezdci si z nehody odnesli jen lehká zranění. Podle policie měla řidička téměř 2 promile alkoholu v krvi. Policie už začala trestní stíhání pro usmrcení.

Nikola, která měla za několik měsíců maturovat a snila o kariéře kosmetičky, žila s maminkou a babičkou. Maminka v sobotu odpoledne přišla na místo nehody, aby Nikolce zapálila svíčku. „Šla v pátek večer s kamarády na zábavu. Nikdy bych neřekla, že už se mi nevrátí domů,“ bědovala nešťastná matka. „Proč si sedla za volant, když byla ožralá. Moje jediná dcerka mohla ještě žít,“ uvedla pro čas.sk. „Když večer odcházela, řekla mi: ‚Babičko, nech mi otevřeno, já přijdu v noci domů,'“ dodala s pláčem babička.

Prezidentské volby 2018 - vše o volbách a kandidátech na prezidenta zde >>>

Aktuální volební preference a průzkumy k prezidentským volbám 2018 najdete zde >>>

pepino5555 ( 24. ledna 2017 22:24 )

jojo,alkohol je mocná čarodějka,taky jsem vlezl opilému kámošovi do auta,to bylo, ty se semnou bojíš a tak, neujeli jsme ani kilometr,přerazili sloup,pobourali asi 50 metrů plotu, ale díky bohu se nám nic vážného nestalo,jen potlučení tak, že jsme se dva dny nemohli hýbat, oba jsme z auta vypadli,to shořelo. Dívky je mi líto, rodičů ještě víc, ale jak říkám, alkohol je........

ellenic ( 23. ledna 2017 19:57 )

pomooc-hori Až Tebe potká přirozený výřad, žádná škoda. Vyhasl život mladé dívky kvůli její kamarádce, která řídila notně opilá .

dabelskysofer ( 23. ledna 2017 19:21 )

zabila jí vlastní hloupost sednout do auta k ožralý nevyježděný krá..ě to je jako hrár ruskou ruletu z 5 náboji v 7miranáku

aIIahakbar ( 23. ledna 2017 17:56 )

To musí být tvuj starej pěkně nas.ranej, když nekouříš, pak se nediv, že chodí k sousedce.

mart33 ( 23. ledna 2017 17:37 )

Na SK je chlast pro mládež už dlouho tvrdě regulovaný, policie pořád pročesává diskotéky atd., Není to jak v liberálním Cz kde vietnamci podají dětem cokoliv. No ale jak dostane 18, tak si to chce užit...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání