Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zloděj Pavel, kterého postřelil Milan Kňažko: Hrozila mu amputace!

Autor: dce - 
21. ledna 2017
16:13

Svůj zločin si určitě bude vyčítat až do konce života. Čech Pavel Novotný (49), který se minulý týden vloupal do vily slovenského herce Milana Kňažka, byl po komplikovaném střelném poranění, které mu Kňažko způsobil při ochraně svého majetku, převezen do nemocničního zařízení ve vězení, kde počká na soud. Jeho zranění bylo natolik vážné, že hrozila i amputace!

Po osmi dnech byl Pavel Novotný propuštěn z nemocnice. Místo domů ale zamířil do speciálního lékařského zařízení pro obviněné v Trenčíně. Podle serveru Čas.sk jeho přesun doprovázela přísná bezpečnostní opatření.

Novotný se minulý týden vloupal do vily slovenského herce a neúspěšného kandidáta na prezidenta Milana Kňažka (71). Chtěl ho okrást o pořádný balík peněz, z domu plánoval odnést i šperky. Kňažko ho ale překvapil s pistolí v ruce a po varování i vystřelil. Novotného trefil do nohy.

Jeho zranění bylo podle všeho opravdu vážné, lékaři se museli hodně ohánět, aby zlodějovu nohu zachránili - proto strávil v bratislavské nemocnici tak dlouhou dobu. "Zraněnou nohu se navzdory prvotním špatným prognózám podařilo nakonec cévním chirurgem zachránit," uvedla mluvčí nemocnice Petra Stano Maťašovská.

Novotný měl podle všeho propadnout gamblerství. Velké množství peněz utratil v bratislavském kasinu. Těžká životní situace ho pak dohnala až k pokusu o krádež...

lunatic ( 21. ledna 2017 20:23 )

Určitá nevýhoda nemocenského pojištění tkví v tom,že se pak doktoři musí zabývat i "tímhle"

Samo ( 21. ledna 2017 18:36 )

Pokud se vám zloděj vloupá do bytu, pak ho mužete vyhodit oknem ven, i když bydlíte v 10. patře, protože se k vám dostal nelegálně s účelem vás okrást.

borjar ( 21. ledna 2017 18:24 )

Kňažkovi hrozí vězení ? Zákon o zbraních jasně definuje kdy lze použit legálně drženou zbraň . Zakazuje střílet zlodějů, nežije v Americe, Veřejnost proti nasiliu.

JETHRO ( 21. ledna 2017 18:07 )

Amputace rukou zloději patří. A mimochodem : AŤ ŽIJE TRUMP!!!

naidka ( 21. ledna 2017 17:48 )

Možná mířil na hlavu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání