„Jako studentka gymnázia jsem si přivydělávala v Bílé labuti, kde jsem chodila tzv. přehlídky na patře,“ zavzpomínala Kateřina Kornová na své mládí a profesní začátky, které nebyly úplně jednoduché, a Kateřina tehdy pochopila, že musí jít za svými sny sama.

„Nikdo mě neobjevil – jednoduše jsem tam jednoho dne napochodovala a zeptala se, jestli by o mě neměli zájem. Mohlo za to moje okolí, které mě nabádalo, abych to zkusila. Někdy mám pocit, že jsem ve svých rozhodnutích spontánní, že sama sebe až překvapím, a tohle byl jeden z takových okamžiků,“ svěřila se v rozhovoru pro iDnes.cz.

A jelikož se exmanželka zpěváka Jiřího Korna později chtěla zbavit práce úřednice, rozhodla se jednat na vlastní pěst a zkusit štěstí. „Takže mi nezbylo nic jiného než jít do ÚBOK (Ústav bytové a oděvní kultury, pozn. red.) a zaklepat na dveře, jestli by náhodou... Tenkrát nebyla žádná Miss, ze které se dnes rekrutují modelky, musela jsem si pomoci sama. A ono to vyšlo,“ dodala Kornová, která v současnosti podniká.

Fotogalerie
9 fotografií