Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrůzné video: „S*ru na tvýho křečka,“ napsal muž pod záběry, na kterých splachuje do záchodu domácího miláčka svojí nevěrné přítelkyně

Autor: aba - 
19. ledna 2017
20:58

Záběry, nad kterými se tají dech a člověku se ani nechce věřit, že jsou skutečné. Takhle vypadá video, které přidal na svoji stránku na Twitteru uživatel pod přezdívkou ClutchLikeRomo. 

Na videu je vidět, jak muž otevírá klec s křečkem a bere ho do ruky. Poté ho nemilosrdně hází z výšky do záchodu, kde se nebohé zvíře ještě snaží udělat pár temp, než muž zmáčkne splachovadlo a křeček zmizí v nenávratnu odpadních trubek.

Video Hrůzné video: „S*ru na tvýho křečka,“ napsal muž pod záběry, na kterých splachuje do záchodu domácího miláčka svojí nevěrné přítelkyně. - Facebook/Twitter
Video se připravuje ...

Jako komentář pod video muž napsal, že křeček byl vánoční dárek od jeho přítelkyně, která mu byla nevěrná. Doslova napsal „s*ru na tebe i na tvýho křečka, ty ku*vo“. Pod videem se rozhořela debata několika stovek uživatelů o zcela zjevném týrání zvířat. Někteří z nich ale diskutovali i o tom, zdali křeček umí, nebo neumí plavat. 

Zobrazit celou diskusi