Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dvě tragické nehody na Nymbursku: Zemřeli dívka (†18) a muž

Autor: ljš, mal - 
18. ledna 2017
14:09

Dva lidské životy vyhasly ve středu dopoledne na Nymbursku. Teprve osmnáctiletá dívka zemřela na kolejích, kde ji smetl vlak. Další muž zahynul při srážce osobního a nákladního auta.

K první nehodě došlo krátce před polednem mezi Lysou nad Labem a Kostomlaty nad Labem, kde rychlík srazil osmnáctiletou dívku. Ta zraněním na místě podlehla. Trať spojující Prahu s Nymburkem pak byla obousměrně uzavřena.

"Na místě zasahuje záchranná služba, policie i hasiči," řekl mluvčí hasičů Petr Svoboda. Provoz regionálních i dálkových vlaků byl přerušen, České dráhy zajišťují náhradní autobusovou dopravu.

Druhá tragédie se odehrála u obce Nouzov, kde se srazilo osobní auto s nákladním vozidlem odtahové služby. "Řidič Škody Felicie na místě podlehl svým zraněním, řidič vozu odtahové služby byl se středně těžkým zraněním převezen do jičínské nemocnice," řekla mluvčí policie Petra Potočná. Mluvčí středočeské záchranné služby uvedla, že u nehody v rámci výpomoci zasahovala posádka z Královéhradeckého kraje.

Silnice bude podle webu dopravních informací uzavřena minimálně do 16:00. Objízdná trasa vede přes Chotěšice, Záhornice a Dymokury. Příčiny a okolnosti dopravní nehody policie vyšetřuje. "V tuto chvíli ověřujeme totožnost mrtvého muže," doplnila Potočná.

bizon_pepa ( 18. ledna 2017 16:56 )

Kdepak. Zodpovědným redaktorem je právě autor článku.

jokol ( 18. ledna 2017 14:42 )

Dnes už může být novinářem i někdo s 5 z jazyka českého?! A zodpovědný redaktor je na dovolené?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání