Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragédie na severu Čech: Žena přišla partnerovi na nevěru a zastřelila se!

Žena přišla na nevěru a zastřelila se! (Ilustrační foto)
Žena přišla na nevěru a zastřelila se! (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: lac - 
18. ledna 2017
06:35

Neuvěřitelný příběh s tragickým koncem se odehrál o víkendu na severu Čech. Pistolí se v Ústí nad Labem zastřelila žena (†31) z Chomutova. „Událost mohu potvrdit,“ řekla v úterý suše policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Tragédii však předcházel sled zvláštních událostí.

Blesk zjistil, že žena se zastřelila po dramatické honičce v autě s policisty, kteří ji chtěli zastavit a uklidnit. Nešťastnice totiž předtím ujela z domova. Důvodem bylo prý to, že přišla nad nevěru svého druha (28).

To ji zřejmě zlomilo tak, že sebrala jeho klíče od trezoru, kde měl zbraně. Druh v té době nebyl doma, ale v Praze. Žena si vzala brokovnici a pistoli. Našla tam i peníze. Část jich potom demonstrativně spálila na lince v kuchyni.

Žena poté druhovi napsala SMS, že odjíždí ke kamarádce do Ústí nad Labem. Překvapený muž ihned uvědomil policii, která auto s ženou vypátrala. Ta ale zastavila a zastřelila se. Ani rychlý převoz do nemocnice ženu nezachránil, zemřela v sanitce. „Cizí zavinění jsme nezjistili,“ dodala Veronika Hyšplerová.

 

bre-burda ( 18. ledna 2017 15:24 )

"zavedl bych nevěru v manželství jako zločin, kde nevěrný partner by u rozvodu ztrácel všechen majetek,jakožto podvodník a viník zničeného vztahu," ... podle Ženevských dohod má každý zajatec právo připravovat a uskutečnit útěk z internace. Takovýto zákon by byl jasným porušením lidských svobod. Vztah není vězením, každý má svůj začátek a bohužel, i konec!

zlobit ( 18. ledna 2017 14:59 )

To víš z vlastní zkušenosti ?

majojo ( 18. ledna 2017 14:29 )

Shakespeare, že?

spania ( 18. ledna 2017 12:20 )

Proč některé ženské tak blbnou...?Co si tím pomohla...?Mladá žena,život měla před sebou a zabije se kvůli chlapovi?To fakt nechápu.

jansochor ( 18. ledna 2017 11:35 )

Typická extrovertní hysterka v depresi. zastřelila se protože kdyby se nezastřelila, tak by ji policajti odvezli do blázince a byla by všem jen pro srandu, což samozřejmě nechtěla dopustit, tak se radši zastřelila. Vůči partnerovi dobrý skutek, protože společný život s takovou osobou by byl pravý a nefalšovaný malér. A stejně kdyby se nezasebevraždila kvůli tomu, udělala by to kvůli něčemu jinému. Všem jen ve skutečnosti prospěla, protože to byla blbka schopna prakticky čehokoli, takhle uškodila jenom sobě i když partner bude mít též oprávněnou nepříjemnost za to, že nezabezpečil řádně střelnou zbraň před mentálně narušenou osobou, jejíž duševní poruchu musel tušit, protože ta osoba nebyla normální.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání