Neuvěřitelný příběh se odehrál už před mnoha lety, poznamenaný muž ale nebyl s to o svém traumatu s kýmkoli mluvit. Až nedávno uviděl v televizi zprávu o něčem podobném, a svěřil se alespoň své ženě.

Když bylo Hamishovi 12 let a onemocněl, jako obvykle šel stonat do velké postele své matky. V rodině to bylo zvykem, protože postel matky byla pohodlná a prostorná. Jenomže jednoho dne se chlapci obrátil život naruby. Začala se ho dotýkat a iniciovala pohlavní styk.

Adolescent Hamish byl později nucen mít sex se svou matkou pravidelně. O těchto incestních aktivitách měl z pochopitelných důvodů nakázáno přísně mlčet. „Říkala, že by to prý lidé nepochopili,“ svěřil se Hamish britskému listu The Daily Mail. Všechno skončilo až tehdy, když bylo chlapci 15 let a jeho matka nečekaně zemřela.

I se svým traumatem se Hamish pokoušel vést normální život. V devadesátých letech se zamiloval a později oženil, o temném šrámu v jeho minulosti však neměla tušení ani jeho manželka.

Když se jeden čas točila pozornost médií kolem podobného případu, sebral odvahu a své ženě se po třiceti letech svěřil. „Je to něco, co se milovanému člověku říká opravdu obtížně: ,Mimochodem, moje matka mě zneužívala a měl jsem sex se svou matkou,'“ říká Hamish.

Manželství však pár let na to zkrachovalo a Hamish je přesvědčený, že na něm trauma z dospívání zanechalo patrný šrám. V současné době lituje, že nevyhledal odbornou pomoc, která by mu pomohla se s neuvěřitelným zážitkem vypořádat. Další lidé, kteří by snad někdy v životě čelili něčemu podobnému, by to pro své vlastní dobro měli udělat.

Fotogalerie
1 fotografie