Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž z Nymburska si málem uřízl nohu motorovou pilou, s těžkým zraněním skončil v nemocnici

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: archiv Blesku)
Autor: els, jad - 
14. ledna 2017
15:00

Velké neštěstí potkalo muže (80) v Sadské na Nymbursku. S motorovou pilou při práci zacházel bohužel tak, až si s ní málem uřízl nohu. Okamžitě byl s těžkým poraněním převezen do nemocnice.

Postarší muž se jal pracovat s motorovou pilou. Jeho nápad však nedopadl příliš šťastně. Zacházel s nebezpečným nástrojem tak, že se velmi těžce poranil.

Pila mu totiž během práce málem uřízla jednu nohu. Záchranáři, kteří na místo dorazili, okamžitě muže s velmi těžkým zranění odvezli do nemocnice.

lug70 ( 14. ledna 2017 16:36 )

V tak pozdním věku bohužel už jakékoliv zranění končí většinou smrtí a nemusí být zrovna těžké. Třeba ne hned, ale při léčbě obvykle se přidají jiné neduhy stáří a už to jede. Mám s tím osobní zkušenost ze svého okolí i se svými prarodiči. Babička zemřela na zlomený krček v 85 letech a s dědou to šlo z kopce po pádu na mopedu v 76 letech. Sousedka třeba zemřela v 79 letech na následky zlomeniny ruky po pádu na hladké cestě v zimním období.

cytyhok ( 14. ledna 2017 16:17 )

v těchto letech by s pilou už nemněl dělat. je to nejnebezpečnější pracovní nástroj. vyžaduje dobrou zdravotní a psychickou kondici. dělám rizikové kácení už spoutu let a mám na kontě jeden úraz,naštěstí jen lehké kousnutí do stehna.Od té doby si dávám sakra bacha aby se to neopakovalo. držím mu palce aby se z toho dostal

Zobrazit celou diskusi