Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Eskapády českých sporťáků: Utajené děti, alkohol i vězení!

/
  • Eskapády českých sporťáků, už toho zažili opravdu hodně.
    26. února 2017 ● 10:00

    Řada českých sportovních moderátorů už toho zažila hodně a na svých kontech mají někteří hodně choulostivou minulost. Svým chováním a svými činy si většinou nechtěně získali mediální pozornost…

  • 1.

    Pavel Poulíček

    Sportovní moderátor Pavel Poulíček (42) musel opustit dvě největší komerční televize. Nejdřív odešel z Novy, prý po společné dohodě, pak ale přešel do Primy. Ani tam se však dlouho neohřál. Údajně nebyl vůbec produktivní a vytvářel jen minimum reportáží. I když se Poulíček bránil, ničemu to nepomohlo. Kromě toho mu utekla první manželka, a to s Richardem Krajčem.

    Pavel Poulíček je vyhlášený sportovec.
    Autor: profimedia.com

  • 2.

    Martin Pouva

    Sportovní moderátor Martin Pouva (53) skrýval kriminální minulost. Jako kluk školou povinný popíjel rád alkohol a navštěvoval různé večírky a byl pro každou špatnost. V roce 1983 se mu jeho mladická nerozvážnost nevyplatila. „S partou kamarádů jsme se rozhodli, že se podíváme do Itálie. Oficiálně to nebylo možné, a tak jsme přešli hranice tajně a pěšky. Na hranicích nás ale Jugoslávci chytili a na tři dny zavřeli do vězení, než se všechno vyšetří,“ řekl Blesku. „Po vyšetřování zjistili, že vlastně o nic nešlo, a zase nás bez problémů pustili. Měli jsme z toho tehdy ohromnou legraci a zážitek na celý život. Domů se naštěstí žádná hláška nedostala, a tak jsme z toho neměli ani žádný politický problém,“ dovysvětlil.

    Sportovní moderátor Martin Pouva
    Autor: TV Nova

  • 3.

    Michal Hrdlička

    Michal Hrdlička (28) je sportovní moderátor, který si po rozchodu s Lucií Borhyovou zatím dobrou pověst nedokázal znovu získat. Po rozchodu s Luckou, se kterou má dceru Lindu, si našel tenistku Karolínu Plíškovou. Ani jejich vztah zpočátku neprobíhal podle plánu. Zatímco Karolína potila krev na kurtu, Michal si užíval na karlovarském festivalu, kde se opíjel a dělal věci, které by normálně nedělal. Dokonce se spekulovalo i o nevěře, když ho fotografové zachytili ve společnosti několika žen.

    Michal Hrdlička
    Autor: M. Pátek, P. Machan, M. Hykl, D. Kundrát

  • 4.

    Martin Čermák

    Martin Čermák (26) se dlouho nepochlubil tím, že má dceru Elin. „S její maminkou jsme se rozešli ještě před jejím narozením,“ svěřil se s tím, že to byl pouze letní románek. „Já se jako tatínek zatím necítím, proto jsem rozhodnutí, zda si dítě nechat, nechal na dotyčné. Ona se rozhodla pro, což plně respektuji,“ tvrdí Čermák, který je ale rozhodnutý se o svou dceru finančně postarat.

    Martin Čermák
    Autor: Foto Blesk – Marek Pátek

  • 5.

    Vojtěch Bernatský

    Sportovní moderátor Vojtěch Bernatský (41) prozradil, že mu táta tajil, že mají s bratrem Davidem ještě jednoho sourozence Marka. Zjistil to až v dospělosti. Jeho otec se prý jako mladý oženil, ale manželství jim nevyšlo a syn zůstal s maminkou. Na neznámého bratra narazil David v jedné reportáži. Podoba byla tak zarážející, že se rozhodl, že se mu ozve. „No a druhý den se mu Marek ozval a vypadlo z něj, že už to taky ví,“ prozradil Vojtěch v rozhovoru pro web prozeny.blesk.cz.

    Vojtěch Bernatský
    Autor: archiv Blesku

  • 6.

    Petr Suchoň

    někdy na přelomu tisíciletí, bratr David zahlédl zatím nepoznaného bratra Marka v jedné lékařské televizní reportáži. Marek je totiž gynekolog. Vzhledem k tomu, že jsou si tihle dva bratři dost podobní, napsal mu do nemocnice e-mail, kde přiznal, že je jejich podoba neuvěřitelná. No a hned druhý den se mu Marek ozval a vypadlo z něj, že už to taky ví. Jako patnáctiletý si to prý přečetl v rodném listě.

    Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-vip-rozhovory/336909/vojtech-bernatsky-tata-nam-tajil-ze-mame-jeste-jednoho-bratra.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy

    Petr Suchoň (32) si nedávno zavařil na pořádný průšvih. Opakovaně se totiž nedostavil na moderování. To televize Nova samozřejmě nemohla tolerovat. „Šéfové ho mají rádi, je u nich za slušňáka, on taky je takový správňák, i když má svoje. Ale tohle prostě nemohli jen tak přejít,“ řekl podle Super.cz dobře informovaný zdroj. „Kdykoli teď něco zase provede, může se loučit s rozjetou kariérou na Nově. Rozhodně mu to nepomáhá k udržení pozice v televizi,“ vyjádřil se prý jiný zdroj. Uvidíme, jak dlouho na Nově zůstane.

    Petr Suchoň
    Autor: Pecák, Křivan


Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

ejvm1712: S e r u na tyhle drby-stojí za h o v n o!

(26. 02. 2017 11:40)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy