Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena porodila vlastního vnuka: Donosila dítě pro neplodnou dceru

Žena porodila vlastního vnuka: Donosila dítě pro neplodnou dceru
Žena porodila vlastního vnuka: Donosila dítě pro neplodnou dceru  (Autor: Archiv rodiny)
Autor: aba - 
11. ledna 2017
22:16

Už tak silné pouto mezi matkou a dcerou se ještě prohloubilo, když Megane (48) donosila a porodila zdravého chlapce svojí čtyřiadvacetileté dceři Maddie, která nemohla mít vlastní děti.

Už ve čtrnácti letech Maddie doktoři diagnostikovali MRKH syndrom, který způsobuje, že se děloha nevyvíjí tak, jak má, a oznámili jí, že nikdy nebude moci mít děti. „Mamka byla na té prohlídce se mnou. Obě jsme byly šokované a cestou do auta jsme plakaly,“ řekla dnes šťastná maminka Maddie. A byla to právě tahle chvíle, kdy ji její maminka slíbila, že kdyby chtěla mít někdy děti, tak jí je donosí ona, i když ve čtrnácti se to zdálo Maddie „uhozený“.

Když si ale vzala svého dlouholetého kamaráda Tylera a na vaječnících jí našli nezhoubný nádor, stala se pro ně otázka budoucnosti aktuální. „Lékaři mi doporučili zmrazit vajíčka, kdyby náhodou nastaly komplikace při odstraňování nádoru. Mamce bylo tehdy 47, byla zdravá a zdálo se mi to jako dobrá doba na to, se jí zeptat, jestli to udělá.“

Megane svůj slib dodržela a podstoupila umělé oplodnění. To se podařilo na první pokus a Megane ihned otěhotněla. Celou dobu těhotenství se o ni její dcera starala. „Masírovala jsem jí nohy, nosila čokoládu a zmrzlinu a takové ty věci.“ Megane nakonec porodila přirozenou cestou zdravého chlapečka, kterého pojmenovali Gus.

„Mamka byla při porodu skvělá. Když se malý narodil, měla jsem ho na hrudi nejdřív já, abych si s ním vypěstovala pouto, pak můj manžel Tyler a pak mamka. Teď je u nás často, pomáhá mi s malým a chodí ho kojit. Hodně nás tohle sblížilo, jsme jí oba strašně vděční,“ uzavírá  Megane.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání