Herečka Anna Kadeřávková prozradila, že za několik dní opustí Česko a odcestuje do Ameriky. "Přesně za týden touhle dobou budu stát na letišti v Los Angeles. Uff, safra! S jedním kufrem, tisíci obavami a třema měsícema na druhý půlce zeměkoule před sebou. Rozhodla jsem se udělat velkej krok kupředu a po tolika letech snění o tom, podívat se do Los Angeles, to fakt uskutečnit,“ napsala včera na sociální síť.

Od USA si slibuje, že si zlepší angličtinu, ale hlavně jede studovat herectví. Zároveň přiznala své obavy. „Mám takovej strach, že si to snad ani neumíte představit! Ale zároveň jsem tak moc zvědavá na to všechno, co mě čeká. Těším se, až poznám nový kontinent, nový lidi, a až budu mít fakt čistě jen čas sama na sebe. Těšim se, až na vlastní kůži poznám, jak se dělá herectví v Hollywoodu, jak chutná pravej Americkej burger, až se projdu po tom slavnym chodníku s tolika hvězdama."

Anička tak končí i v seriálu. Její postava se také chystá do USA, ale prý se to sešlo nezávisle na sobě. „Tahle shoda, že Roza taky někam letí, ač krásná, je jen náhoda,“ tvrdí herečka.

Fotogalerie
11 fotografií