Úspěšný režisér Fero Fenič vstoupil do nového roku spokojeně a doufá, že se mu v osobním životě bude dařit tak jako doposud. „Chci, aby mi sloužilo zdraví a aby mě někdo miloval, zatím se to naštěstí oboje děje, tak věřím, že ten zbytek už nějak přijde sám,“ řekl radostně pro Blesk.cz.

Fenič má i cestovatelské sny. Rád by procestoval Afriku. „Já jsem projel přes myslím 102 nebo 104 zemí. Jsou ještě místa, kde jsem nebyl. Ještě bych asi potřeboval se nějak lépe seznámit s Afrikou. Tam mám ještě velký rest,“ prozradil s tím, že zatím netuší, kdy se tam vydá a jaké země by případně navštívil. „Rozhoduji se spontánně,“ svěřil se.

Energický režisér na život zkrátka kouká pozitivně. „Já nejsem skeptický, já jsem obecně optimista, já už nemám tolik času, abych byl pesimistou. Nezničím si zbytek života tím, že budu na něco nadávat, že budu špatně naladěn, že budu vidět jenom chyby kolem sebe a budu nešťastný,“ dodal s úsměvem muž, který stojí za vznikem další série úspěšných dokumentů GEN. Ty bude Česká televize vysílat každou neděli od 20 hodin.

Fotogalerie
7 fotografií