Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poslední SMS reportérky Leony, která náhle podlehla leukémii: Věděla, že umírá?!

Autor: aba - 
10. ledna 2017
18:07

Redaktorka Leona Kočkovičová Fučíková, která nečekaně zemřela na silvestra na akutní formu leukémie, po sobě zanechala milujícího manžela, dvě malé děti a spoustu blízkých, kteří ji milovali. Průběh její nemoci byl extrémně rychlý, ale podle nových informací se zdá, že Leoně stihli lékaři o jejím osudu říct. 

Měla to být oslava příchodu nového roku na horách, ale osud tomu chtěl jinak. Leoně nejprve naskákaly podivné modřiny, a na svahu dokonce upadla. Druhý den se jí udělalo špatně, a tak rychle navštívila nejbližší pohotovost. Tam ale zkolabovala a byla převezena do nemocnice, kde později zemřela.

Až posmrtné vyšetření u ní prokázalo akutní formu leukémie, zákeřné nemoci krve, která způsobila krvácení do mozku. Podle informací serveru Pluska.sk ale Leona o svém tragickém osudu nejspíše věděla.

Svým blízkým se měla v poslední SMS svěřit, že nepřežije. „Lékaři mi dávají 48 hodin života,“ měla se podle několika zdrojů svěřit svým milovaným v poslední zprávě předtím, než upadla do bezvědomí. Leona zemřela ještě na silvestra a její pohřeb se konal ve čtvrtek. S oblíbenou reportérkou se přišlo rozloučit mnoho lidí, mezi nimi i Václav Mika, generální ředitel RTVS, kde Leona pracovala. 

londynskypes ( 11. ledna 2017 13:43 )

andorea ( 10. ledna 2017 18:40 )

Nedovedu si to vůbec představit. To musí být hrozné vědět přesný čas...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání