Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo je mrtvá žena od Senohrab? Policie už tři měsíce tápe

Autor: dce - 
10. ledna 2017
12:52

Ani po třech měsících není policie o nic blíž k identifikaci mladé ženy, kterou u Senohrab srazil vlak. Přestože mají v ruce policisté několik indicií z ženiny zdravotní historie, nepodařilo se zajistit nikoho, kdo by ji znal.

Bylo třetího října 2016, když mezi zastavákami Senohraby a Čtyřkoly srazil vlak mladou ženu. Ta bohužel podlehla vážným zraněním, která utrpěla.

Ani po třech měsících se ovšem policii nepodařilo tragicky zahynulou ženu identifikovat. Policie tedy opět žádá o pomoc veřejnost.

Že byla podle soudní lékařky kolem 25 let věku, byla střední až hubenější postavy a měřila kolem 161 centimetrů. Vlasy měla hnědé až nazrzlé a středně dlouhé. Nehty na rukou měla nalakované modrostříbrným lakem a na nohou měla lak fialové barvy. Na bedrech měla vytetovaný ornament velký 17x3 centimetry.

V době nehody na sobě měla šedou semišovou mikinu, modré džínové kraťasy a černé tenisky s růžovým pruhem.

„K dalším poznávacím znamením patří příčná 3centimetrová jizva v hrdelní jamce, zřejmě po tracheostomii, okrouhlá bělavá jizva o průměru 1 cm na levém boku, pravděpodobně po zavedení hrudního drénu a bělavá 10 cm dlouhá jizva na levé ruce po chirurgické stabilizaci zlomeniny předloktí,“ uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

berin71 ( 10. ledna 2017 13:09 )

JA TO VYM!!!je to byla žena!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání