Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mrtvoly dvojčat našli pod útesem: Zřítila se při rozptylovaní popela matky

Autor: shp - 
10. ledna 2017
11:11

Celý život žila se svou matkou, kterou bezmezně milovala. Láska k drahé mamince je ale nakonec stála život. Britská dvojčata Muriel a Bernard Burgessovi (†59) byla nalezena mrtvá pod útesem Dover na Nový rok. Zemřela při pádu, když se nejspíš snažila rozsypat popel milované maminky.

Dvojčata Muriel a Bernard Burgessovi (†59) žila celý život se svými rodiči. Když zemřel v 80. letech jejich otec, stala se matka jejich jedinou opatrovnicí. Dvojčata se nikdy neodstěhovala ani si nenašla partnery. „Byla tichá, ale také nerozlučná,“ prozradil rodinný přítel.

Když zemřela jejich matka, byla to pro ně nejhorší životní událost. Její památku tak chtěla uctít pořádně. Popel zesnulé proto chtěla vysypat na útesu Dover. Jenže to se jim stalo osudným. „Slyšel jsem, že dvojčata našli s jejím popelem,“ řekl soused.

„Není jasné, zda uklouzla, když chtěla rozsypat popel, nebo zda s ním skočila. Prostě, že chtěla být spolu až do konce,“ dodal soused. Nejděsivější na nálezu dvojčat je fakt, že jejich mrtvoly byly objeveny při pátrání po ostatcích jiného muže.

Tělo nezvěstného Scotta Eniona (†45) bylo nalezeno jenom několik metrů od mrtvol dvojčat. Nález tří zesnulých byl silné kafe i pro otrlé pátrače a policisty. K tomu na Nový rok. Jak je vidět, útes Dover je prostě prokletý.

londynskypes ( 10. ledna 2017 15:00 )

prycsnima

Hunt ( 10. ledna 2017 13:47 )

prycsnima:Jo tak "potižena"?Blbe,z Bohnic tě pustili předčasně ...

prycsnima ( 10. ledna 2017 11:35 )

 Dvojčata byla jaksi momentálně potižena.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání