V pořadu Potomci slavných na Blesk.cz to prozradil moderátorce Zuzaně Bubílkové (64). „S tátou jsem mluvil naposledy na Štědrý den. Domlouval jsem se, že přijedu až po Vánocích, byl jsem totiž nemocný, a jeho manželka Dáša mě prosila, ať přijedu, až se uzdravím. Táta nesměl nic chytit,“ vysvětluje Marek.

Video
Video se připravuje ...

Syn Karla Černocha (†64) Marek: Nemohl jsem se s tátou rozloučit! Kdo to překazil? Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

Jenže přijet za tátou už nestihl, zpěvák 27. prosince 2007 podlehl rakovině. „Věděl jsem, že je to hodně špatný od listopadu. To jsem na něj čekal v autě, že pojedeme na natáčení, a když dlouho nešel, šel jsem pro něj. A tehdy jsem viděl, skrze sklo, jak pomaličku schází ze schodů a jaké mu to dělá potíže.“

Chtěl také zpívat

Černoch junior se sám kdysi také snažil o kariéru zpěváka, teď je ale rád, že se jí včas vzdal. „Táta mi říkal, ať se vykašlu na zpívání a věnuju se podnikání. To samé teď říkám já svým dětem. Ta práce je krásná, ale strašně nejistá. Pamatuju si, jak za tátou přišel jeden producent, řekl mu, že už svoji roli nevyzpívá, a takhle ze dne na den skončil v muzikálu. Někteří lidé mu dávali najevo, že je starej,“ dodává Marek.

Podívejte se, jak Marek Černoch zpíval českou hymnu:

Video
Video se připravuje ...

Zemanův projev zakončil hymnou syn Karla Černocha (+64)! Poslechněte si! Blesk

Fotogalerie
13 fotografií