Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rammstein po vyprodaných koncertech plní i sály kin

Autor: ČTK, uni - 
8. ledna 2017
14:29

O německou kapelu Rammstein, která již vyprodala dva chystané květnové koncerty na fotbalovém stadionu v pražském Edenu, je velký zájem také v tuzemských kinech. Ukazují to výsledky předprodejů vstupenek na jejich projekt Rammstein in Amerika, který bude mít v kinech premiéru 13. ledna. Provozovatelé řeší, jak by mohli přidat další představení, aby vyhověli poptávce fanoušků. ČTK to dnes sdělila zástupkyně distributora Klara Beverly.

„Síť multiplexů Cinestar otevírá další sály, pražská Lucerna přidala sobotní odpolední projekci, českobudějovické kino Kotva, plzeňská Beseda a kino Central Hradec Králové přidávají další noční představení. Beznadějně vyprodané Brno otevírá další představení v kině Scala,“ uvedla Klara Beverly.

Po dvou vyprodaných představeních v pražském kině Lucerna distributor vyjednal i možnost dalších přidaných představení na sobotu.

Rammstein in Amerika je filmovým dokumentem o historii kapely, která jako jediná německy zpívající skupina dosáhla velkého úspěchu ve Spojených státech. K němu přispěl i fakt, že americký režisér David Lynch zařadil skladby Rammstein na soundtrack ke svému filmu Lost Highway. Po přestávce je dokument doplněn záznamem jejich koncertu v hale Madison Square Garden v New Yorku. Více informací se nachází na www.rammsteinvkinech.cz.

Chystaný pražský koncert Rammstein naplánovaný na 28. květen na fotbalový stadion Slavie byl za několik hodin vyprodán. Pořádající agentura Live Nation proto přidala druhý koncert 29. května. Agentura varovala zájemce o koncert, aby rozhodně nekupovali vstupenky mimo oficiální předprodeje Ticketportal a Ticketpro, lístky by nemusely být platné. Podle zpravodajského webu Českého rozhlasu se začalo se vstupenkami na internetu obchodovat hned po vyprodání prvního koncertu. Oficiální ceny od 1490 do 2250 korun se dostaly i na trojnásobek, jednu ze vstupenek prodávající nabízel dokonce za 26 716 korun. Prodávat vstupenky za několikanásobek pořizovací ceny neodporuje zákonu.

Do české metropole se šestičlenná skupina Rammstein vrátí po pěti a půl roce. Naposledy hrála v Praze v listopadu 2011, kdy se svou hlučnou a ohnivou show vyprodala O2 arenu.

dragondra ( 8. ledna 2017 15:55 )

Co to má společnýho s muzikou,kašpare?

prycsnima ( 8. ledna 2017 15:19 )

 Němcům nevěřit ani pozdrav. Na co si hrajou.Ničí už po třetí Evropu. O česku říkají"Ostblok", přitom ty zakur venci tou svojí zase prohranou válkou dali zelenou vzniku Ostbloku. Falešnej přiblblej národ co následuje vždy nějakýho debilního Führera. A teď si nachaj vom rdávat svoje baby ksyndlama z pouště a ještě jim přitom tleskají. Humus,fuj,všechno jsou to hnusný makrely smradlavý.

Zobrazit celou diskusi