Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

ŽIVĚ: S prezidentem v Lánech. Co řekne Zeman o teroristovi, který zabil Češku?

Autor: red - 
8. ledna 2017
10:57

Už dnes v 11 hodin začne 9. díl živě vysílaného pořadu Blesk. cz S prezidentem v Lánech! Miloše Zemana (72) vyzpovídá moderátor David Vaníček (32). Své dotazy jste pokládali i  vy, čtenáři Blesku.

O bezpečnostní situaci v Evropě, o »kamarádství« s Donaldem Trumpem, o supervolebním roce 2017 a o dalších tématech bude mluvit prezident Zeman již tuto neděli.

PŘÍMÝ PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Ve svém vánočním poselství hlava státu dala do přímé souvislosti muslimské migranty s teroristickými útoky. „Já řešení vidím v deportaci všech těch, kdo nezískají v příslušných zemích azyl. A těch je většina. Kromě toho by bylo dobré sáhnout k deportaci radikálních muslimských duchovních a nakonec by bylo dobré zarazit financování muslimských komunit ze zahraničí,“ navrhl Zeman v jednom z předchozích dílů radikální opatření.

Pro Blesk.cz se prezident poprvé vyjádří k Češce Nadě Čižmár (†34), která vinou teroristy zemřela na berlínském vánočním trhu, když tam v prosinci vjel nákladním vozem do davu. Zeman, původní profesí prognostik, navíc už v minulosti řekl, že není otázkou zda, ale kdy se ve jménu islámu začne zabíjet právě na půdě České republiky…

 

Na přímý přenos pořadu S prezidentem v Lánech se dívejte DNES v 11:00 hodin na Blesk.cz.

pfoto1 ( 8. ledna 2017 11:27 )

„Byl jsem v šoku.“ Tmavý model a muslim z letáku Lidlu promluvil o Češích Jsem také v "šoku"! Blesk začíná připomínat Otázky Václava Moravce a jeho pověstnou větu o čem se po dnešních Otázkách bude mluvit!? Bohužel v případě Blesku modifikovanou na: o čem dnes Blesk dovolí mluvit!? K výchově čtenářů používá několik možností. V případě, že se jedná o článek typu: kde se která hvězda jak opila a co tomu říkají sousedi, tak s diskusí není problém a nechá čtenáře (s prominutím) "vyblít" do sytosti. Ovšem k tématům, které čtenářům dokáží pohnout žlučí diskusi zásadně neotvírají, nebo jen na malou chvíli. Případně ji přepnou pouze na FB, který spousta lidí ze zásady nepoužívá, ale budiž diskuse by mohla běžet. To by ovšem nesmělo docházet k (jistě náhodné) technické poruše, kdy při rolování na stránce a pročítání diskuse se stránka sama přepne na hlavní článek Blesku. Tento jev je dlouhodobý a zaznamenal jsem jej již před zřízením "ministerstva pravdy", takže odtud vítr jistě nefouká. Poslední co mě napadá je, že se mě Blesk snaží ve své přehnané servilní (vůči komu?) horlivosti vychovávat. O to opravdu nestojím a žádám, aby jste svůj přístup přehodnotili. Děkuji Omlouvám se za tapetování v diskusi, se kterou příspěvek nesouvisí, ale nemám na vybranou.

tgbg ( 8. ledna 2017 11:02 )

Uvidíme jaké nesmysly chrchla Zeman vychrchle.

ivoadler ( 8. ledna 2017 10:47 )

Jó, za demokracii se musí platit, jinak to nejde. Teď jde o to, jak bude ta cena vysoká. Snad bychom se mohli zeptat rodičů té Čižmar/ové.

Lan2211 ( 8. ledna 2017 10:11 )

A koho zajima co bude virozka zas zvatlat, to uz smysluplnejsi se divat do zdi nez poslouchat jeho reci, uz aby odtahnul bolsevik vypitej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa