Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Holčičku z Trutnova pokousala tibetská doga: Vážně ji poranila v obličeji

Holčičku z Trutnova pokousala tibetská doga: Vážně ji poranila v obličeji.
Holčičku z Trutnova pokousala tibetská doga: Vážně ji poranila v obličeji.  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
6. ledna 2017
17:01

Středeční odpoledne si bude navždy pamatovat rodina holčičky z Trutnova. Na chodníku nezletilou dívku napadla tibetská doga a zakousla se jí do obličeje. Skončila s vážnými poraněními v nemocnici.

„Ve středu odpoledne kolem 16. hodiny v Trutnově na chodníku před rodinným domkem napadla tibetská doga nezletilou dívku, která utrpěla vážná poranění v obličeji,“ řekla podle serveru TN.cz policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Dítě skončilo v oblastní nemocnici, která se k případu kvůli věku pacienta odmítá vyjádřit. Celou věc už šetří policie, majitelce agresivního psa hrozí až jeden rok ve vězení.

ninga ( 20. ledna 2017 12:37 )

Hitler? To řekl spisovatel R. Rolland.Nedělejte ze sebe blbce.

londynskypes ( 7. ledna 2017 13:19 )

rozmaryna..mela jste ty boty za ni vyhodit na chodbu a nakopnout ji do pr..ele!

rozmaryna ( 6. ledna 2017 22:08 )

Bojím se psů a zrovna dnes se mi stalo, že když jsem se loučila s návštěvou mezi dveřmi, tak šla sousedka po schodech se svým psem, který neměl náhubek ani vodítko. Zahlídl v naší předsíni kočku a nabral takovou rychlost, že jsem ani nestihla zareagovat a zavřít dveře a už jsem ho měla v bytě a útočně mi po bytě honil kočku, byl úplně rozzuřen, naštěstí kočka vlezla do malé mezery mezi pohovkou a zdí a tam za ní nešel jen štěkal. Požádala jsem majitelku, aby si ho šla do našeho obýváku chytit. Byla slušná, nejprve se vyzula. Když psa chytila, tak ho rozdivočelého držela v náručí a nemohla se obout. Pán, který od nás odcházel z návštěvy se psa nebál a řekl jí, ať ho položí na zem, že jí ho přidrží, aby se mohla obout. Když byl pes na zemi, pán mu nařizoval "sedni". Ptal se majitelky, jestli má nějaký výcvik. No samozřejmě, že prý nemá. Majitelka mi řekla, že je to lovecký pes, tak se nemám divit, že chtěl kočku ulovit. Mám obavy, že kdybych ten pes zahlídl v naší předsíni vnoučka - batole, že by ho chtěl ulovit taky. A čemu bych se divila, vždyť je to lovecký pes. Majitelka na závěr řekla vesele: "tak u vás jsme ještě na návštěvě nebyli". Tak nevím, v kolika bytech už její pes lovil.

zardenka ( 6. ledna 2017 20:42 )

Je to divné, mám doma dva tibeťáky a nikomu by nikdy neublížili. Hlavně ne někomu, kdo je slabší než oni.

ganzanievopruz ( 6. ledna 2017 19:18 )

když už někdo nechá volně běhat bojového psa tak s košíkem na tlamě. Náš pes nesnášel traktory a auta co dělaj velký rámus,dobrý lidi měl rád.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání