Hned dva na sobě nezávislé zdroje nás včera informovaly, že se oblíbený herec za oceánem žení. Dvojice, která toužila po tajném obřadu, se snaží mlžit do posledních chvil.

„Až to bude aktuální, potvrdíme to,“ napsala od moře Kousalová na dotaz Blesku, zda už je paní Zedníčkovou. Pavlova rodina byla přece jen sdílnější.

Když jsme se s dotazem, co říká tomu, že se jeho strýc oženil, obrátili na synovce Jakuba Zedníčka (26), jenž s ním uváděl barrandovský pořad Kurňa, co to je?, nejdříve reagoval vyhýbavým: „Zavolejte mi později, mám teď zkoušku.“

Pak si to ale rozmyslel a spustil. „Oba mají rádi teplo a chtějí, aby jejich dny byly jen prosluněné,“ vysvětloval, proč volba padla na Floridu. S tím, že u té slávy nebude, si syn Pavlovy sestry hlavu nedělá.

„Oni určitě udělají po návratu mecheche v Česku,“ je přesvědčen Jakub. Hostitelka zamilované dvojice a vdova po zpěvákovi Waldemaru Matuškovi (†76) Olga rovněž informace nepopřela.

„Ano, Zedníčkovi jsou tady, jako každý rok. Ale ujišťuji vás, že je Pavel ještě svobodný. Kdy bude ženatý, to se musíte zeptat jeho,“ řekla Olga. Slůvkem »ještě« ale bezděky prozradila všechno: Veselka nejspíš bude každou chvíli!

Samotný herec ale zarytě mlčí! Doposud veškeré dotazy na svou případnou svatbu s Hankou, s níž žije už přes třináct let, odbýval větou: „Vždyť ona je moje manželka a já ji mám rád, akorát na to není ten papír…“ (Blesk tv MAGAZÍN, červenec 2014).

Podle informací Blesku se Zedníček zlobí, že se jejich svatební plány tak brzy prozradily. Po rozvodu s tanečnicí a herečkou Taťánou Staudacherovou v roce 2001 se totiž zařekl, že se už nikdy neožení. Nikdy ale neříkej nikdy…

Seznámil je cestovatel

Pavla s Hankou seznámil cestovatel a spisovatel Leoš Šimánek (70) na Novoměstském hrnci smíchu v Novém Městě nad Metují. Zedníček byl prezidentem tohoto filmového festivalu, Kousalová tehdy přijela jako rozhlasová moderátorka.

Na Primě měla pořad Trní, pak byla dramaturgyní nováckého pořadu Zlatíčka. Už několik let podniká v gastronomii, má rychlé občerstvení s bagely. Oba jsou jednou rozvedení, Hanka má s exmanželem lékařem dceru Barboru (30).

Do chomoutu je tlačila Havlová!

Co se svatby týká, Hanka se nikdy netajila tím, že by se vdávala hned. „Dokonce i Dáša Havlová se v roce 2015 ptala na filmovém festivalu v Karlových Varech, proč jsme se ještě nevzali,“ prozradila Kousalová. „Říkala, že je to ostuda,“ dodala.

Fotogalerie
52 fotografií