Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Slavná česká celebrita poslala paterčatům balík: Na účtě jim přistály desetitisíce

Autor: ljš - 
4. ledna 2017
10:51

Dárky a finanční pomoc od dobrých lidí! I díky tomu si mohla paterčata s rodinou užít krásné Vánoce. Na transparentním účtu se sice před svátky nesešla žádná závratná suma, den před Silvestrem se ale situace rázem změnila. Na kontě přistála vysoká částka od firmy, za níž stojí jedno známé jméno.

Paterčatům letos před svátky sice přišlo na účet tříkrát méně peněz než loni, rodina ale byla všem dárcům samozřejmě i tak velmi vděčná a poděkovala roztomilým „péefkem“ s fotkou rozesmátých špuntů. Rodinné centrum Milovice navíc také vydalo seznam věcí, které by děti potřebovaly nebo by jim udělaly radost, takže řada dárců dala přednost této formě pomoci.

V pátek 30. prosince ale rodině přišel opožděný vánoční dárek. Na kontě přibylo 20 tisíc korun od jedné pražské firmy. Tajemný dárce své jméno nezanechal ani ve zprávě pro příjemce, jako to dělají jiní. Z obchodního rejstříku ale vyplývá, že je jejím jednatelem známý houslista Pavel Šporcl.

Sympatický muzikant paterčata dlouhodobě podporuje a je zmíněn i na stránkách milovického centra, které rodině pomáhá.

Finanční situace maminky Alexandry Kiňové a jejího partnera Antonína Krosčena by se mohla ještě zlepšit, pokud se jí podaří vyhrát soud o peníze z předchozí finanční sbírky. Tu spravoval Klub dvojčat a vícerčat, jenže kvůli neshodám s rodinou peníze nakonec převedl magistrátu. Jde přitom o více než šest set tisíc korun.

Video  Paterčata na srazu vícerčat  - Tomáš Koníček, Lukáš Červený
Video se připravuje ...