Ať jste žena nebo muž, ať se chystáte vykonat potřebu nebo si jen jdete umýt ruce, za veřejné záchody v obří hale v Sapě zaplatíte vždy stejnou částku – pět korun

Po příchodu vás překvapí podivné dekorace v podobě vydlabaných pomerančů. I když možná se jedná o podomácku vyrobený lapač zápachu. Pravdou totiž je, že na záchodech to nikterak nesmrdělo.

Po vstupu do kabinky se připravte na to, že kabát ani kabelku si nepověsíte, na věšáky tady zapomněli. Alespoň že se můžete zamknout. 

Toaletní papír je na každé toaletě. Ovšem ne v nádobě, která předchází znečištění, ale položený na míse. Odpadkový koš je otevřený, takže vidíte, co lidé před vámi vyhazovali. Rozviklané prkýnko už vás ani nepřekvapí.

V Sapě myslí na originalitu. A tak si můžete ruce umýt mýdlem buď růžové barvy, nebo zelené. Dlaně si už poté jen otřepete tak, aby kapky z rukou stekly na karton pod umyvadly.

A pokud se chcete upravit, musíte se otočit. U umyvadel zrcadlo nemají. Zato na vás čeká jedno kulaté, které vyzdobili umělými květinami. A na podlaze nechybí ani živá květina, abyste se na toaletách cítili o něco příjemněji.

WC hlídka uděluje: 3 body z 10

Podívejte se, jak to na záchodech v Sapě vypadá:

Fotogalerie
13 fotografií