Daniela Šinkorová (43) a kamarádka Petra Valtrová (44)

Moderátorka uvaří se svou kamarádkou. Bohužel nepozve hosty do své domácnosti, což se ostatním nebude příliš líbit. Na stole nebude chybět čočková polévka, ale ve slovenské verzi se smetanou a sušenými švestkami. A jako bonus Šinkorová, která pochází s Nitry, připraví slovenskou specialitu – škvarkové pagáče.

Veronika Žilková (55) a dcera Agáta Prachařová (31)

První večer se odehraje v hereččině pražském domě a všechny přítomné hvězdy v něm budou náležitě střeženy. Kvůli funkci jejího manžela, ministra obrany Martina Stropnického (59), bude v domě přítomná i ochranka. Všechny ženy potěší návštěva mladého faráře a k čočkové polévce a rybě se budou zpívat i koledy.

Alice Bendová (43) a sestra Andrea Lišková (38)

Herečka bude spoléhat na svou mladší sestru, která je nejen bývalou modelkou, ale hlavně zručnou cukrářkou. Bendová miluje asijskou kuchyni a v takovém duchu se ponese i její menu. Během večeře nastane trochu chaos, psi a děti obou dam se totiž ocitnou několikrát u stolu.

Kateřina Kristelová (37) a sestra Adéla Bučková (31)

Moderátorka pohostí své kolegyně u sebe doma. Pomáhat jí bude sestra povoláním tanečnice. Obě mají večer představení, takže Kateřina štáb přivítá už kolem páté hodiny ranní! Hostitelka není žádná velká kuchařka, a proto připraví osvědčený rodinný recept (králík na zelenině) a tradiční voňavý moučník s jablky.

Fotogalerie
9 fotografií