Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Záhadná smrt mladých milenců v autě: Otrávili se omylem výfukovými plyny

Autor: aba - 
9. prosince 2016
16:35

Vyšetřování záhadného úmrtí mladého páru z Anglie je zřejmě u konce. Tom Putt (†20), který byl nalezen ve svém autě mrtvý spolu se svou přítelkyní Nikki Willis (†23), byl automechanik a prováděl na autě, kde oba zemřeli, technické úpravy. Právě kvůli nim pravděpodobně oba zemřeli.

Mladí milenci se mohli udusit zplodinami unikajícími z motoru auta. Alespoň tomu zatím nasvědčuje probíhající vyšetřování smrti dvou mladých lidí, která je plná záhad. Auto, modrý Ford Fiesta, ve kterém byli oba nalezeni v pondělí mrtví, patří podle všeho Tomovi. Ten se opravováním aut podle jeho facebookového profilu živil a rád upravoval i vlastní auta.

To dokazuje fotka z jeho profilu, kde opravuje právě modrý Ford, auto, ve kterém oba nalezli smrt. Mohlo tedy dojít k fatální chybě, díky které se jedovaté zplodiny z motoru dostaly do kabiny auta a zabily tak zamilovaný pár. Jejich smrt ale do konce vyšetřování  zůstává neobjasněná. Jedna ze sousedek však vyloučila možnost sebevraždy. „Nevěřím, že to byla sebevražda, Nikki toho měla tolik, pro co mohla žít,“ říká žena.

Tragédie zasáhla celé jejich rodiny a kamarády, kteří teď hojně sdílejí svá poděkování a pocty oběma milencům na sociálních sítích. Jedna z Tomových kamarádek se k neštěstí vyjádřila slovy: „Byl to můj blízký přítel. Vždycky mi pomohl, když jsem to potřebovala. Byl to ten typ člověka, co se stará nejdříve o druhé a až pak o sebe.“ Kamarádi páru dokonce sdíleli na Facebooku dojemné video na rozloučenou, které bylo inspirováno filmem Rychle a zběsile, aby tak řekli své konečné sbohem. 

Video Video od kamarádů pro mrtvý pár - YouTube
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání