Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svoji manželku ubodal přímo na ulici, pak se jí pokoušel odříznout hlavu!

Autor: aba - 
7. prosince 2016
21:12

Hrůzný případ otřásl New Yorkem. V noci na úterý tu Prem Rampersaud (50) brutálně napadl a zavraždil svoji ženu Rajwantie Baldeo (†46) přímo na ulici.

Rajwantie a Prem byli manželé skoro třicet let, ale jejich manželství se rozpadalo. Rajwantie několikrát žádala kolegy v práci o ochranu, když se její manžel vrátil do Států, moc se ho bála. Podle výpovědi jedné z jejích kolegyň, servírky v jednom z brooklynských podniků, za ní její manžel před nedávnem přišel do práce. Byl namol opilý, způsobil několik scén a museli ho nechat vyvést.

Osudnou noc z pondělka na úterý šla Rajwantie z práce okolo půlnoci a její manžel už na ni čekal. Křičel na ni kvůli muži, se kterým si údajně měla online chatovat na Facebooku, poté ji uhodil a začal škrtit. Nakonec vytáhl kuchyňský nůž a několikrát ji bodnul do hrudníku, ramen a rukou. Podle svědků se pak sklonil k tělu a snažil se odříznout hlavu. Někteří dokonce vypověděli, že slyšeli zvuk oceli narážející na kost.

Smyslu zbavený muž pak upustil nůž a odešel. Přivolaná policie ho zadržela o několik ulic dál a obvinila z vraždy a držení zbraně. Dcera oběti vypověděla, že její otec je monstrum. „Často mámě vyhrožoval, že ji zabije. Je to špatný člověk a maminka si takhle nezasloužila umřít,“ pláče jejich dcera.

andorea ( 7. prosince 2016 21:34 )

Toho neměli zadržet, ale odstřelit jako škodnou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání