Není tomu tak dlouho, co se Lady Dee spustila na střeše se svým přítelem během narozenin Dominika Feriho. Zjevně ji přítomnost populárního radního, jehož znalosti selfproma a sociálních sítí přesahují jeho politické čachry machry, rozvášnila natolik, že si sex nedokázala odepřít.

A situace se opakovala! Feri, vědomý si popularity Lady Dee, pozval nestydatou kamarádku na křtiny své knihy Tak jsme lajkovali. Ty se odehrály na pražské právnické fakultě a nuda tam rozhodně nebyla. „Dominik je kamarád, rozumíme si,“ řekla Blesk.cz Jůzová o bližním, kterému neváhá vlepit kdykoliv hudlana.

V jeho přítomnosti na ni opět přišly sexuální choutky. A tak se chopila svého přítele, zašili se bokem a spustili intimní tanec, při kterém se propletly jejich genitálie. „Dělali jsme to ve tmě na schodech,“ přiznala Lady Dee úlet na křtinách Feriho knihy.

A když zrovna zuřivě souložili, všimli si, že nejsou na schodech sami. „Byli tam dva lidi, ale podle mě byli totálně opilí a nevnímali nás. Doufám v to,“ přiznala Lady Dee. Inu, Drahomíru před pichem prostě nikdo nezastaví. A že se tak děje na radního akcích, Dominikovi nevadí. Dostane svoje lajky.

Fotogalerie
34 fotografií