Aneta Savarová se vdala jen čtyři měsíce po bouřlivém rozvodu, ke kterému šla s bodyguardy. V té době už se její život protnul se současným manželem Flaišingerem. „Byli jsme po dlouhou dobu přátelé, takže jsem měla možnost poznat ho v různých životních etapách. On sám tedy s oblibou říká, že na mě těch více než deset let čekal,“ svěřila se Expres.cz moderátorka.

Po pár měsících randění si svého dlouholetého kamaráda vzala. „Svatbu jsme začali plánovat po tom, co mě požádal o ruku. Patrika znám jednu dekádu svého života, nebylo to náhlé rozhodnutí,“ vysvětlila a podotkla, že se jí vizuálně vždy líbili starší muži víc než její vrstevníci.

Podle našich informací za veselkou mohlo stát i její těhotenství. „Miminko s manželem určitě plánujeme,“ přiznala Aneta. Požehnaný stav ale nepotvrdila. Ve svůj svatební den se ale objevila v bílém kabátku, pod kterým měla nápadně vypouklé bříško a sotva dopnutou sponu kolem pasu. Zda důvodem náhlé svatby byl přece jen společný potomek, se ukáže v průběhu následujících měsíců.

Fotogalerie
16 fotografií