Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Žárlivého milionáře chtěla opustit profesionální společnice: Uškrtil ji

Autor: aba - 
9. prosince 2016
16:10

Peter Morgan (54) si platil Georginu Simons (†25) jako profesionální společnosti na dny i noci. Když se ale dozvěděl, že ho chce „opustit“ a začít pracovat pro někoho jiného, začal žárlit a uškrtil ji. Případ teď řeší soud.

K činu došlo v lednu v Morganově soukromém apartmá, které Georgina zdarma užívala. Teď je Morgan souzen za vraždu a soud čte zprávy z mobilních telefonů obou dvou.

Z nich vyplývá, že Georgina byla nespokojená s tím, jak se věci měly. Neustále dávala najevo, že ostatní její známé, které se taky věnovaly profesionálnímu eskortu, si vydělaly víc u jiných klientů, než ona u Morgana. Přitom si přišla na bezmála čtvrt milionu korun měsíčně.

Ve svých zprávách Georgina psala, že ostatní její známé dostávají kromě peněz i drahá auta a byty a že ona by měla něco takového dostat taky. Po sebevraždě jejího bývalého partnera se začala Morganovi vzdalovat a navázala vztah s rodinným přítelem. To ho přimělo k žárlivosti a s největší pravděpodobností ji zabil. Soud stále ještě probíhá a na konečný rozsudek se čeká.

teufel ( 9. prosince 2016 16:48 )

Štětka s půlmetrovou bradou, která si mylně myslela, že má na víc.

LordHoror ( 9. prosince 2016 16:44 )

Dorota jedna ta by zasloužila tak garsonku v chanove a schnilou felinu on v těch letech s prachama by měl mít taky rozum a nadhled ne si spinit ruce s behnou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání