Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Linda Vojtová je tváří sítě prodejen s luxusní módou: Jak jí to sluší?

7. prosince 2016 | 06:00

Modelka světového formátu Linda Vojtová se stala tváří sítě prodejen s luxusní módou. Jak focení probíhalo? Exkluzivní foto ze zákulisí najdete ve fotogalerii!

Módní skupina Premium Fashion Brands sdružuje v Česku butiky luxusních značek. Patří mezi ně Versace, Geox, Armani Jeans, 18CRR81 Cerruti, Trussardi Jeans a multibrandové butiky Beltissimo. Jejich tváří na příští rok se stala modelka Linda Vojtová (31). Ve fotogalerii můžete nahlédnout do zákulisí focení, které probíhalo pod taktovkou Matúše Tótha.

Lindu Vojtovou znáte pravděpodobně z reklamy na minerálku Mattoni. Její kariéru odstartovalo vítězství v celosvětovém finále soutěže Elite Model Look v roce 2000. Od té doby sklízí v modelingu úspěch a přezdívá se jí Baby Gisele, díky podobě s Gisele Bündchen (36).  

Linda se pracovně pohybuje hlavně v zahraničí, a spolupráce s českou firmou je proto ojedinělá. Žije totiž v New Yorku se snoubencem Jamisonem Ernestem (42). Do Česka létá ale poměrně často, nyní ji sem táhne hlavně příprava koncertů jejího dědečka, známého hudebního skladatele Vadima Petrova.  

Video se připravuje ...
Linda Vojtová v Show Jana Krause • VIDEO: Youtube.com/ShowJanaKrause/BPŽ

 

Autor: luh