Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Míšu (†21) smetl na přejezdu vlak: Byla pod vlivem sekty, tvrdí její známí

Autor: Michaela Kalkusová, Jan Doležal, Jan Klepárník, Petra Neomillnerová, ljš - 
6. prosince 2016
05:00

Byla krásná, milá a hlavně velmi talentovaná. V pátek ale život začínající umělkyně Míši T. (†21) náhle vyhasl, když ji smetl při přecházení kolejí na Kolínsku rychlík. Nehodu však provázejí podivné okolnosti. Míšini známí tvrdí, že byla v době neštěstí pod vlivem halucinogenů a různých rituálů.  Dva dny po tragédii se navíc její partner při seanci snažil spojit s její duší. Stala se dívka obětí novodobé sekty?

Jediný svědek tragédie a jediný, kdo viděl Míšu uplynulý pátek u Tatců na Kolínsku naposledy živou, je její přítel Petr Chrisantem Macháček (28).

Ten pár hodin po tragédii zveřejnil na internetu zprávu o dívčině úmrtí, ke které dokonce připojil fotky z místa tragédie. „V pátek odpoledne jsme byli s Míšou na návštěvě u kamaráda v obci Tatce nedaleko Prahy, chtěli jsme se vrátit osobním vlakem do Prahy ve 20:52, čekali jsme na parkovišti než přijede. Vlak už jel v dálce, tak bylo potřeba přejít na druhou stranu kolejí, abychom nastoupili. Přecházeli jsme na přejezdu přes koleje, ale vlak nezastavil, protože se až pozdě ukázalo, že to nebyl osobní vlak, ale mezinárodní EC řítící se závratnou rychlostí, ve tmě to nešlo rozeznat. Já jsem stihl přeběhnout koleje, ale Míša byla asi metr za mnou a nestihla to, vlak ji přímo smetl a okamžitě na místě zemřela,“ popsal tragédii.

O smrti své přítelkyně, kterou označil za „nepříjemnou zprávu“, psal i dál naprosto smířeně. „Chápu, že to pro vás může být těžké přijmout, já osobně mám hlubokou důvěru, že Míšina duše je nyní přesně tam, kde chce být. V dokonalém Světle a Lásce, jen k tomu již nepotřebuje své fyzické tělo,“ pokračoval.

Macháček následně uspořádal veřejnou seanci u »oltáře«, na níž se snažil komunikovat s její duší. Jak jeho status o Míšině smrti, tak pozvánka na podivný rituál rozpoutaly hotové peklo. Lidé na sociálních sítích označují mladíka za vůdce novodobé sekty (fungující pod hlavičkou Centrum osobního rozvoje – Equilibré), kde prý Míše zcela »vymyl mozek«!

Její smrt rozhodně nepovažují za nešťastnou náhodu. „Dívka byla pravidelně pod vlivem halucinogenů a různých rituálů. Ten člověk je nebezpečný! Vždyť to není poprvé, co v jeho okolí někdo záhadně zemřel!“ řekla Blesku žena, která si ze strachu nepřála zveřejnit své jméno.

ČTĚTE V ÚTERNÍM TIŠTĚNÉM BLESKU:

++ Šokující rozhovor s Míšiným přítelem Petrem Chrisantem Macháčkem

++ Co znamenají Míšina podivná tetování

++ Názor odborníků

 

PanHamasajt ( 23. prosince 2016 22:42 )

 Ta vypada ponekud jinak nez divka z lepsiho domu, namyslena mi prijde jo fakt a bez respektu k lidem to taky 👻

BattleCrier ( 7. prosince 2016 01:50 )

Pro rodinu je to tragédie, takže když už se hodláte vyjadřovat, použijte alespoň korektní terminologii... Harakiri neznamená skočit pod vlak... Ve vašem případě jde pouze o ubohý komentář, který je podložen pouze totální idiocijí vycházející z neznalosti, blahopřeři... právě jste dokázala, jak omezené znalosti máte. Má soustrast její rodině, tohle je nejhorší noční můra každého rodiče.

jany ( 6. prosince 2016 15:37 )

presne

achillea ( 6. prosince 2016 15:18 )

Co to tady meleš ty mátoho? jestli nevíš, že kolikrát se rodina může stavět na hlavu a dítě to zjevně nepochopí a jede si po svém, tak to jsi od někud spadla na hlavu. Takových případů už bylo....Chápeš vůbec jak těm rodičům je, protože to nejsou žádní asociálové. A ty tvoje moudra, která tady čmáráš, ty si strč za klobouk....Jseš hloupá a ještě ke všemu zlá!

bersimalinecka ( 6. prosince 2016 12:36 )

podívej se na guru Járu ten léčil až se mu z trenclí prášilo a jak si hogofogo paničky libovaly

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání