Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nový projekt „Díky tanci“ aneb Podpořme pěstounské rodiny

5. prosince 2016 | 13:44
Prezentace klienta |

Osobnosti z hereckého i hudebního prostředí a profesionální tanečníci. To je ve zkratce obrázek taneční show „Díky tanci“, která se uskuteční 5. dubna 2017 od 20.00 hodin ve Velkém sále paláce Lucerna. Vstupenky ke stání je možné zakoupit v prodejní síti Ticketportal za 800 Kč.

Za myšlenkou dobročinného projektu, který podporuje kampaň Hledáme rodiče, stojí herečka Jitka Schneiderová. „Učila jsem se tančit v páru latinskoamerické a standardní tance. Zažila jsem spoustu radosti, emocí a dřiny. Chtěla bych se o tuto radost a energii podělit s ostatními. Bylo to jedinečné. Proto jsem se rozhodla uspořádat taneční večer. Našimi tanečními kroky podpoříme dobrou věc. Několik let jsem patronkou projektu Hledáme rodiče, který se věnuje podpoře a rozvoji pěstounské péče, celý příspěvek bude věnován právě jim,“ říká. V Lucerně vystoupí řada známých osobností, které znáte z pořadu StarDance, např. moderátor Leoš Mareš, modelka Taťána Gregor Kuchařová, komik Lukáš Pavlásek nebo vítězka loňské řady Marie Doležalová.

„Ze spojení tance a rodiny máme velkou radost. Děti mají vyrůstat v rodině, a pokud to z jakéhokoliv důvodu nemůže být rodina biologická, přichází náhradní rodiče, kteří umožní dítěti vyrůstat v přirozeném prostředí. Jsou totiž situace, které zažijete jen v rodině,“ doplnila za projekt Hledáme rodiče předsedkyně správní rady Nadačního fondu J&T Gabriela Lachoutová.