Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To bude štědrá nadílka! Které slavné těhulky brzy porodí?

/
  • Slavné těhulky, které už brzy porodí
    6. prosince 2016 ● 10:42

    Jen co oslaví Vánoce, čeká je pěkný kolotoč. Slavné krásky si pod srdcem nosí už osm měsíců potomka, kterého mají porodit už v lednu. Jsou ve stejném měsíci těhotenství, každá má ale jinak velký pupek. Podívejte se!

  • 1.

    Modelka Lucie Křížková (32)

    Krásné tělo

    Takové těhotenství by jí záviděl kdekdo. Lucie, která je v 8. měsíci, přibrala zatím pouhých 5 kilogramů a její pevná a štíhlá figura se kromě rostoucího břicha takřka nezměnila. Modelka se se synem Davidem (4) a manželem, jachtařem Davidem Křížkem (44), připravuje na druhé dítě.

     

    Lucie Křížková je v osmém měsíci těhotenství.
    Autor: Instagram

     

  • 2.

    Produkční Monika Trávníčková (30)

    Velké štěstí

    Na přírůstek do rodiny se těší i manželka herce Pavla Trávníčka (66) Monika. Je šťastná a na dítě, které čeká na přelomu roku, se pilně připravuje. Před několika měsíci si ale prošla jedním z nejhorších období v životě, když dvakrát za sebou ve třetím měsíci potratila.

     

    Monika Trávníčková je v 9. měsíci těhotenství.
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Herečka Michaela Tomešová (25)

    Stále odvážná

    S oblékáním výstředních modelů nepraštila herečka z Ulice ani v 7. měsíci těhotenství. I s rostoucím bříškem si na sebe nastávající maminka Míša vezme i ultra krátké, průsvitné šatičky. Tomešová se spolu s manželem, kolegou Romanem Tomešem (28), těší na příchod první dcery.

     

    Míša Tomešová porodí už co nevidět.
    Autor: showpix.cz

  • 4.

    Moderátorka Renáta Czadernová (31)

    Vánoční dárek

    Na mateřskou dovolenou o víkendu konečně nastoupila moderátorka Televizních novin Czadernová. Ta za svým pultíkem vydržela až do 9. měsíce. Svou prvorozenou dceru by totiž měla s partnerem, podnikatelem Michalem, s nímž randí už přes dva roky, porodit na Vánoce.

     

    Renata Czadernová je v 9. měsíci těhotenství.
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Pěvkyně Andrea Kalivodová (39)

    Utajené překvapení

    Přestože je již v požehnaném stadiu těhotenství a spolu s manželem Radkem a synem Adrianem (2) na konci roku přivítá na svět nový přírůstek, vystupuje Kalivodová i v 8. měsíci. Pohlaví miminka sice ví, s mužem se ale dohodla, že pro zbytek rodiny to bude překvapení.  

    Andrea Kalivodová je v 8. měsíci těhotenství.
    Autor: David Kundrát

  • 6.

    Zpívající moderátorka Emma Smetana (28)

    V jednom kole

    Zhruba za 14 dní přivede na svět své první dítě i byvalá moderátorka televizního zpravodajství. Nejen, že na mateřskou dosud nenastoupila a stále pracuje, ale v pokročilém těhotenství dokonce zvládla 15hodinovou cestu autobusem do Paříže. Smetanu evidentně nic nezastaví. 

    Emma Smetana
    Autor: Robert Klejch

  • 7.

    Reportérka Bára Divišová (31)

    Dobrý konec

    Po utrpení, které si zažila týraná reportérka TV Nova se svým předchozím přítelem, který ji několikrát fyzicky napadl, září štěstím. Prvorozenou holčičku očekává s přítelem Richardem Mokrášem (42) už na přelomu roku. Dcera by se prý měla jmenovat Žofie.

    Reportérka Bára Divišová
    Autor: Facebook

     
    Fotogalerie
    32 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 10

panda82: Mateřství je pěkná věc, k tomu je i moda, tak proč ten pupek tak vystrkovat na odiv, je tolik těhotných jsou k svému stavu ohleduplnější, taktnějí vůči "netěhotným"

(16. 02. 2017 12:00)

santikxauz: Už mají vyhlednuté táty,kterého budou ždímat?

(06. 12. 2016 15:05)

sazkar: Vydělávejte peníze pomocí kursového sázení. Možnost výdělku 10 000,- Kč i více. Stačí kliknout na naši stránku a podívat se. Informace jsou zde: http://vydelecnetipy.wbs.cz/

(06. 12. 2016 12:52)

yourhero: NEZNAM ani jednu!!! z tech vasich "slavnych tehulek", pridejte jeste hajzlbabu na hlavaku, ta je taky tehotna a zna ji zhruba stejne lidi!!

(06. 12. 2016 12:05)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy