Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nadějného hokejistu Láďu (13) srazilo policejní auto: Bojuje o život!

Chlapec sražený policií je nadějný hokejista.
Chlapec sražený policií je nadějný hokejista.  (Autor: Slovenský svaz ledního hokeje/Profimedia)
Autor: aba - 
5. prosince 2016
09:58

Děsivá nehoda se stala v pátek v Bratislavě. Teprve třináctiletého školáka Ladislava tu srazilo policejní auto v okolí zastávky, kde právě vystoupil z autobusu a mířil domů. Osudným se mu stal hokejový trénink, z kterého zrovna šel domů. Chlapec teď bojuje v nemocnici o život.

Podle informací TV JOJ jeli policisté za narkomanem, který páchal trestnou činnost. Podle očitého svědka Čas.sk jeli víc než padesátkou se zapnutými blikačkami, ale bez sirén. Příčiny nehody prošetří ministerstvo vnitra.

Chlapce auto srazilo tak prudce, že ho náraz odmrštil 15 metrů od místa nehody, a nyní leží v nemocnici, kde s vážnými zraněními bojuje o život. Náraz byl tak hlasitý, že ho slyšel i chlapcův otec, který byl nedaleko. „Slyšel jsem hroznou ránu. Bál jsem se, že srazili našeho syna. Doběhl jsem za tím policajtem, ale ten se jenom třásl a nezvládl nic říct,“ popsal hrůzný zážitek serveru chlapcův otec. Ten se pak jel zeptat i do nemocnice, kde mu ale řekli, že srazili nějakého třicátníka.

„Šel jsem potom domů a řekl jsem manželce, že musíme obejmout našeho syna.“ To už ale nestihl, za chvíli přišli policisté, aby mu oznámili děsivou novinku.

Ladislav B. je nadějný hokejista a celý klub ho na dálku podporuje „Všichni se modlíme, aby byl Lacko zase v pořádku. Jako sportovci myslíme pozitivně a věříme, že zabojuje a vyhraje nad těžkým osudem,“ řekl prezident klubu Lukáš Machala.

kravanebeska ( 5. prosince 2016 13:09 )

To jsou zase kecy. Az to bude tvoje dite nebo nekdo pribuzny, tak budes mluvit jinak. Ale co cekat od id.iota s takovou de.mentni prezdivkou, ze.

aIIahakbar ( 5. prosince 2016 11:25 )

Hokej možná hrát umí, ale přecházet vozovku ho rodiče nenaučili.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání