Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rocky vs. Skippy: Kvůli psovi dal klokanovi pěstí!

Autor: bop - 
5. prosince 2016
15:04

Takový klokan je tuze roztomilé zvíře. Dokud vám nenapadne psa! To mu místo pohlazení dáte pěstí. Alespoň tak se zachoval Australan, který málem přišel o svého mazlíčka.

Internet má nový hit. Je jím krátké video z Austrálie, které zachycuje neobvyklý mezidruhový souboj – muže proti klokanovi. Video s neznámým odvážným mužem, častokrát titulovaným jako »hrdina«, viděly za poslední dny nejméně tři miliony lidí. Odhodlání zachránit svého psa i přes vlastní ohrožení si získalo sympatie značné části z nich.

Video natáčel páníčkův kamarád z bezpečí vozu. Podle něj všichni společně jeli v nákladním autě, když museli zpomalit na prašné cestě a jeden ze psů z vozu vyskočil.

Jeho majitel pejska Maxe okamžitě volal zpátky. Mezitím se k němu ale přiblížil poměrně statný divoký klokan a sevřel ho za krk ve svých předních končetinách. Jakmile to uviděl Maxův pán, neváhal ani chvíli a za zvířaty se rozběhl.

Klokan si všiml dalšího živočicha a přeorientoval svou pozornost ze psa na muže. Kdyby v tu chvíli vykopl, mohl člověka vážně ohrozit. Muž ale využil momentu překvapení a vrazil mohutnému zvířeti dobře mířenou ránu pěstí.

Zmatený klokan zůstal na pár okamžiků stát jako opařený. Toho muž využil a svolal své psy k návratu do bezpečí svého auta. Nakonec všechno dobře dopadlo a všem se podařilo vyváznout bez zranění.

w.mojko ( 5. prosince 2016 22:41 )

malý druh klokanov je opravdu milý a prítulný...no s týmito veľkými, volne žijúcimi, neni sranda a chlapec može byť rád, že vyviazol živý a zdravý...

meverickx ( 5. prosince 2016 19:16 )

Klokan vyhodnotil situaci správně ,, Když viděl ,že tam má frajer kámoše ,tak si tu jednu ránu nechal líbit ,.,. Proto že věděl ,že by se na něho sesypali všichni,kdyby se do něj pustil ,.,. Proto že kdyby tam ty kamarády neměl tak by ho klokan rozsekal na maděru

ivoadller ( 5. prosince 2016 17:53 )

vendulka1234 ( 5. prosince 2016 17:19 )

no to je jak u nás, tyhle vlkodaci, si klidně běhaj na volno a páničci jsou ještě pohoršení když se lidi divej... chudák klokan, byl na svém uzemí, pitomec mu tam pustí boxera nebo co to je zas za mamuta a klokan se šel podívat co to je...pes tam určitě běhal jak praštěnej a ještě čučel co by zakousl...to je jak u nás, národ psů...

naidka ( 5. prosince 2016 17:15 )

Skippy psovi nic neudělal ani ho nenapadl, jen ho držel kolem krku. Tomu "tvrďákovi" ale mohl předvést pár kopů ve stylu Chucka Norrise přímo na květák.

Zobrazit celou diskusi