Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Detaily krvavého masakru: Martina zastřelila matku, své tři děti, bratra i psa. Pak i sebe

Autor: bop - 
3. prosince 2016
09:38

Chladnokrevně vyvraždila celou svou rodinu včetně psa! Rakouský případ zní jako zápletka hororu. Martina R. (†35) zastřelila svou smrtelně nemocnou matku Mathilde (†59), bratra Petra (†41) i svoje vlastní děti – dvojčata Fabiana a Sebastiana (†10) a dceru Michelle (†7). Co se vlastně v domě bývalého hostince stalo?

Navzdory tomu, že se zdá, jako by čin provedla vyšinutá osoba, musela matka chladnokrevnou vraždu své rodiny plánovat dopředu. Několik dní před činem totiž zavolala do školy a řekla, že její děti nepřijdou, a to z důvodu vážné choroby jejich babičky.

Když se však děti nedostavily ani po dvou týdnech, začalo to být učitelům divné a uvědomili policii. Rakouští vyšetřovatelé potom potvrdili, že ve čtvrtek před polednem našli v domě šest těl bez známek života. „Z celé události jsme hluboce otřeseni,“ vyjádřil se pro server oe24.at starosta města  Böheimkirchen, ve kterém k události došlo, Johann Hell.

Podle vyšetřovatelů zastřelila Martina R. jako první svou matku Mathilde v ložnici. Pak zabila bratra Petra v obývacím pokoji, načež zamířila do dětského pokoje v prvním poschodí a zastřelila desetiletá dvojčata Fabiana a Sebastiana. Jako poslední zavraždila nejmladší dceru Michelle v jejím pokojíčku.

Než obrátila zbraň proti sobě, přikryla ještě matka-vražedkyně svou rodinu dekami. Nakonec zastřelila i psa a pak spáchala sebevraždu v ložnici, kde předtím zabila svoji matku.

 

 

 

ivoadler ( 3. prosince 2016 15:11 )

Což příslušníci rodiny, ale proč ten pes?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání