Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilá řidička napálila do domu: Vedle těla chlapce (†5) našli dopis Santovi

Autor: lm - 
4. prosince 2016
23:00

Teprve pětiletý chlapeček přišel o život při tragické dopravní nehodě, ke které došlo v Los Angeles. Opilá řidička tu nabourala do rodinného domu a prorazila zeď, za kterou dítě spolu s tátou spalo. Vedle těla chlapečka se našel dopis Santa Clausovi, který krátce před tím napsal.

K vážné dopravní nehodě došlo ve čtvrtek v noci v losangeleském centru. Vrenda Moreno (23) nezvládla řízení a se svým vozem napálila do rodinného domu u cesty. Auto prorazilo zeď a skončilo z velké části uvnitř domu. Pod ním zůstal uvězněn pětiletý Luis Sanchez a jeho tatínek.

V domě v době nehody byla celá pětičlenná rodina. Otec, matka, dvě dcery a Luis skončili v nemocnici. Chlapeček ale bohužel zraněním podlehl. V troskách domu byl nalezen dopis s přáním k Vánocům, který krátce před tím napsal. „K Vánocům bych chtěl kolo, prosím, Santo,“ stojí v něm.

Mladá řidička policistům tvrdila, že nehodu způsobila poté, co jí do cesty nečekaně vjelo jiné auto a ona se mu snažilo vyhnout. Podle policistů z ní ale táhl alkohol. Žena skončila rovněž v nemocnici, odkud poputuje patrně rovnou do vazby.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání