Vlaky

S3+R3+S32 - Zkrácení intervalu o víkendech v úseku Praha–Všetaty na pravidelných 60 minut, nově přímé víkendové spojení Praha–Mělník v intervalu 120 minut, nové posilové spoje v ranní a odpolední špičce pracovních dnů.

S4+R4 - Zkrácení intervalu v pracovní dny dopoledne a o víkendech ze 60 na 30 minut v úseku Praha – Kralupy nad Vltavou a v úseku Kralupy nad Vltavou – Nelahozeves ze 120 na 60 minut.

S6 - Prodloužení vlaků jedoucích v úseku Praha-Smíchov – Nučice do Nučic zastávky, zkrácení intervalů mezi Nučicemi a Berounem (60 minut ve špičkách pracovních dnů a 120 minut dopoledne a o víkendech).

S65 - Prodloužení všech spojů do stanice Praha hlavní nádraží z důvodu nemožnosti zachování provozu zastávky Praha-Smíchov Na Knížecí.

S7 - Rozšíření rozsahu přepravní špičky v pracovní dny prodloužením zbývajících vlaků linky S7 z Úval do Českého Brodu a části vlaků z Prahy-Radotína do Řevnic.

S9 - Nový pár vlaků Praha–Říčany na začátku odpolední přepravní špičky, prodloužení vybraných vlaků jedoucích v úseku Praha–Říčany do Strančic, prodloužení vybraných vlaků jedoucích v úseku Praha–Strančice do Benešova. Rozšíření začátku a konce odpolední špičky v pracovní dny na lince S9 z/do Lysé nad Labem.

Autobusy

113 - Vybrané spoje celotýdenně prodlouženy o úsek Písnice – Cholupice – Točná.

173 - Linka je v souvislosti s prodloužením linky 113 zrušena a částečně nahrazena posílením linky 341.

251 - Posílení provozu na okrajích přepravních špiček pracovních dnů v návaznosti na rozšířený provoz vlaků.

261 - Posílení provozu v ranní špičce pracovních dnů z Klánovic do zastávky Nádraží Klánovice-sever (zkrácení intervalu na 15 minut).

303 - Posílení provozu v ranní špičce pracovních dnů ze Šestajovic do zastávky Nádraží Klánovice-sever (zkrácení intervalu na 15 minut).

341 - Posílení provozu v úseku Obchodní náměstí – Točná (náhrada za zrušenou linku 173), prodloužení vybraných spojů do zastávky Jesenice (náhrada za zrušenou linku 442).

391 - Zavedení víkendového provozu v úseku Nádraží Klánovice – Dobročovice.

425 - Pro jeden spoj v pracovní dny ráno do Berouna se zřizuje zastávka Bubovice, Višňovka.

432 - Ve směru Lysá nad Labem zrušena zastávka Milovice z důvodu zrychlení provozu.

436 - Ve směru Milovice, Tyršova zrušena zastávka Milovice z důvodu zrychlení provozu.

442 - Linka je zrušena a nahrazena posílením linky 341.

448 - Zřizuje se zastávka Řitka, U rybníka (na znamení).

469 - Změna trasy linky z důvodu znemožnění přímého propojení mezi Oticemi a Světicemi.

494 - Pro vybraný spoj v pracovní dny odpoledne ve směru Strančice zřízena zastávka Světice, škola.

AE - Zrušena nástupní zastávka Terminál 2 a výstupní zastávky Náměstí Republiky a Masarykovo nádraží.