Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Evu (†33) našli nahou, přivázanou k radiátoru: Žaloba proti příteli byla stažena!

Eva zemřela za záhadných okolností.
Eva zemřela za záhadných okolností.  (Autor: Pluska.sk)
Autor: lm - 
2. prosince 2016
13:46

Od smrti krásné Evy (†33) uplynul už měsíc. Ženu z Velkého Uherce našel její přítel nahou, mrtvou a přivázanou k radiátoru. Podle policie šlo o sebevraždu, ke které ji patrně dohnal svým násilnickým chování její partner Ivan (26). Žalobce ale stáhl žalobu proti němu! Proč?

Eva (†33) byla mladá, šťastná a spokojená. Slovenka měla 15letého syna Jakuba a i v práci se jí dařilo. Ve čtvrtek 18. října ji ale přítel našel mrtvou. Na opasku od županu se oběsila na radiátoru. Rodina zesnulé hned nato upozornila na fakt, že sebevražda byla zvláštní, a vyslovila pochybnosti, zda ji k ní někdo nepomohl. Policie ale cizí zavinění vyloučila a případ uzavřela jako sebevraždu.

Po smrti Evy ale vyšlo na povrch, že ji její přítel měl dlouhodobě týrat. Během bouřlivého vztahu se dali několikrát dohromady, aby se poté zase rozešli. Ivan měl svou partnerku v dubnu brutálně napadnout, kvůli čemuž čelil žalobě pro nebezpečné vyhrožování. V den, kdy zemřela, se dali znovu dohromady. Podle Ivana se rozloučili, a když se pak vrátil, už byla mrtvá. Jenže podle informací Pluska.sk když ženu našel, zavolal prý nejdřív svému otci, který je policejní důstojník. Ptal se ho, co má dělat, a teprve pak zavolal záchranku.

Ve světle těchto událostí zní až neuvěřitelně, že prokurátor žalobu pro přečin nebezpečného vyhrožování stáhl! „Obžaloba pro pokračovací přečin nebezpečného vyhrožování byla Okresnímu soudu Partizánske doručena v srpnu. Soudce vytyčil termín hlavního líčení na 23. listopadu. Okresnímu soudu bylo ještě před jednáním doručeno písemné zpětvzetí obžaloby prokurátorem Okresní prokuratury Partizánske,“ sdělil serveru Čas.sk mluvčí soudu Roman Tarabus.

Podle mluvčího trenčínské prokuratury Mariána Sypavého se tak ale stalo kvůli tomu, že se trestní řízení proti Ivanovi z důvodu účelnosti a hospodárnosti sloučí do jednoho. „Vzhledem k tomu, že jsou proti obviněnému Ivanovi Š. vedeny další trestní řízení, budou skutky, které jsou předmětem obžaloby, spojené na společné řízení,“ vysvětlil mluvčí. Začátek soudního řízení je ale momentálně v nedohlednu.

ellenic ( 2. prosince 2016 19:47 )

Přítel násilník a ona se sama oběsí na pásku u radiátoru a nahá . Pochybuji, že tomu někdo se zdravým rozumem uvěří, já tedy ne. Žaloba byla stažena, proč asi .

moiaza ( 2. prosince 2016 15:21 )

Zřejmě ji bylo u radiátoru teplo.

abvydavatelstvi ( 2. prosince 2016 14:58 )

 Vsechno je jinak nez se pise ... mela rada sex s priskrcenim, no a asi to prehnala ... a take fungovala se svym sefem , a s tim synem policajta se porad schazela a rozchazela ...Ta zena zila dvoji zivot ... kdyby se poradne na to nekdo z kompetentnich podival, tak hy to zjistil ...

lalia ( 2. prosince 2016 14:07 )

ZAJÍMAVÉ?NAPŘED VOLAL OTCI CO MÁ DĚLAT?JAKO kRAMNÝ VOLAL MATCE JAKO PRVNÍ CO MÁ DĚLAT:NĚCO MĚ TO PŘIPOMÍNÁ.

andorea ( 2. prosince 2016 13:53 )

 Pokud bude sloučeno více žalob v jedno řízení, tak nechápu, kde vidíte problém?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání