Jak Blesk informoval jako první, navenek idylické manželství tenisty a bývalé moderátorky TV Nova má zřejmě velké trhliny. Rok po svatbě totiž manželé už nějakou dobu nežijí pod jednou střechou. Ochotská se i s ročním synem Andrém odstěhovala z Rosolovy vily v pražských Benicích do nedalekých Nupak k rodičům.

Video
Video se připravuje ...

EET odstartovala, Babiš sbíral účtenky. A Ochotská je bez Rosola Blesk TV

Michaela je maminkou na plný úvazek, přesto si stěžuje, jak ji starost o jediného potomka vyčerpává. „Nemám vůbec čas na nic, to je tak, když se člověk stane rodičem,“ napsala Blesku Ochotská, která v poslední době velmi zhubla. Tím i Lukáš zdůvodnil, proč se od něj manželka odstěhovala k rodičům, kteří prý na ni i hyperaktivního Andrého mají více času než on. Tenisté přitom nikdy v roce nemají víc volna než právě v této době…

Listopad a prosinec je totiž pro tenisty měsícem určeným pro dovolenou a odpočinek po náročné sezoně. Tu konkrétně Rosol zakončil druhý listopadový týden porážkou v 1. kole turnaje v Bratislavě.

Je tedy velmi podivné, že by zrovna v uplynulých dnech neměl na rodinu čas! Zatímco Ochotská si stěžuje, jak je na dně, ani Rosolovi není do smíchu. „On chodí trénovat do areálu tenisové Sparty a vypadá dost zdrchaně. Asi ho to pěkně sebralo…“ prozradil Blesku zdroj.

Názor psychologa:

„Pokud by bylo dítě tělesně nebo psychicky postižené a vyžadovalo zvláštní péči, to by bylo zdůvodnění, že by mu matka věnovala zvláštní péči a žila jinde. Pokud je chlapec normální, tak je to výmluva. V případě manželské nebo partnerské krize je nejlepší, když jsou partneři a rodina spolu. Rodina je totiž základ všeho,“ řekl Blesku psycholog PhDr. Karel Humhal.

Fotogalerie
26 fotografií